Inkább nem kommentelek facebookon, mert a szüleim is látnák és mivel szex-el kapcsolatos a téma, ciki lenne, ilyenkor te mit teszel?
1. opció: Nem kommentelsz, engedsz annak az érzésnek, hogy ciki, és ez miatt nehogy már meglássák, és erről beszéljetek később
2. opció: Leszarod, és azon fogsz, agyalni, hogy lehet majd fél év múlva felhozzák, hogy te akkor oda kommenteltél
3. opció: Csinálsz egy új facebookot, amibe a szüleid nincsenek benne és szabadon kommentelgethetsz, gyakorolhatod az önkifejezést
Egyébként már egy ideje visszaköltöztem hozzájuk, és a mentális egészségem, sokszor van rottyon ez miatt, lehet ez a gond, de tervezek elköltözni
Ha tervezel elköltözni és el is fogsz, akkor kommentelj, ki a faszt érdekli akkor?
De nagy dolog ilyenhez kommentelni.
Bár minek kommentelsz ilyenhez?
bármi ami egy kicsit is szexel kapcsolatos, és a szüleim is láthatják, irtózom tőle
az élet ezen része, mintha teljesen üres lenne számukra, mintha az emberben nem létezne, olyan, hogy szex
szarásról tudnak beszélni rengeteget, de szex...az nuku, az nem létezik
Nem konkrétan a szexről volt szó, így indult a bejegyzés, amit a feedemben láttam
"A minap láttam egy spanyol családot, és látszott, hogy a fickó milyen férfias, a nő meg nőies, és van egy fiuk és egy lányuk"
És akkor elkezdett arról beszélni, hogy biztos jó lehet a szex a nő és a férfi között .. és a gyerekek is egy egészséges képet kapnak a szerepekről
Nem a szexről volt szó, hanem egyszerűen a következményeiről, annak minőségéről
És akkor alá jött rengeteg komment, pl ilyen volt a legfelkapottabb, hogy
"Éltem Spanoylországban, és láttam, hogy ott mennyire másak az emberek szociális viszonyaik, munka után nem a TVhez meg a számítógéphez fordulnak, hanem kacspolóódni akarnak egymással" stb...
Na mind1
Nem a szexről van szó a posztban, hanem annak következményeiről, ha nincs sokáig, akkor mi lesz, ha van és az jó, az mihez vezet
és milyen gyerek lesz abból ami az egyik illetve a másik szituációban nő fel
Mi van?
Szerintem ebbe a mondatba rajtad kívül senki nem látott szexuális jelentést.
Te mondtad baszd ki, Te kezdted azzal, hogy szexről van szó a posztban, akkor most mit izélsz, hogy senki nem a szexről beszél, mikor Te Magad nyavajogsz, hogy a szüleid nem beszélnek a szexről?
Hát mi a fasz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!