Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Még mindig sírok, ha ezt...

Még mindig sírok, ha ezt meglátom, hogyan fog enyhülni?

Figyelt kérdés

Biztosan ismeritek Koós János: Sír a telefon cìmű gyönyörű dalát.

Nekem ez a gyerekkorom.

A dal 1983-as, én nem sokkal utána születtem, tehát ebben az időben, ebben a környezetben voltam gyerek én is.

S még a történetem is ugyanaz.

Gyerekkoromban mutatta meg nekem anyukám a dalt, hogy lássam, pont ugyanebben a helyzetben vagyok, mint a dalban szereplő kisgyerek. Akkor még nem értettem, ezért nem is sírtam rajta. Ma már annál inkább. Ha csak meghallom vagy meglátom valahol, azonnal bőgök.

[link]

júl. 28. 19:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy, 10-es! Nagyon szépen köszönöm! És értem.
júl. 28. 21:28
 12/15 anonim válasza:
80%
Szerintem ne vedd el magadtól ezt az érzést. Nekem is vannak olyan dalok, amelyek megsíratnak. Ezeket egyszerűen nem hallgatom.
júl. 28. 22:23
 13/15 anonim ***** válasza:
27%

Nahát! Anyám is mindig ezzel jött és valóban hasonló helyzetben voltam apámmal.

De én már akkor, 5 évesen is egy kis pszichopata voltam és nem hatott meg.

Azóta sem!

júl. 29. 02:13
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Elolvastam a dalszöveget, és bevallom, nem értem a helyzetet.

A dalban szereplő férfi elhagyta a feleségét és a kislányát? Akkor miért sír utána? Nem kellett volna elhagynia őket.

A nő hagyta el őt és vitte a kisgyereküket? Szomorú, nehéz feldolgozni, de a láthatás jogával mindig élnék és biztos nem idegen bácsi lennék a kislányomnak.

Nem az a baj, hogy nyálas a történet, hanem az, hogy nem hiteles. Aki 6-7 éves koráig nem is találkozik a gyerekével, az ne sírjon utána. Egy igazi apa, még ha el is vált a feleségétől, folyamatosan tartja a kapcsolatot a gyerekével. Mondom ezt kétgyerekes apaként, akinek pont 7 éves a kislánya.

júl. 29. 10:48
 15/15 anonim ***** válasza:
23%
Az élet nem ilyen eccerű, mint a te világképed, 14-es!
júl. 29. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!