Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Még mindig sírok, ha ezt...

Még mindig sírok, ha ezt meglátom, hogyan fog enyhülni?

Figyelt kérdés

Biztosan ismeritek Koós János: Sír a telefon cìmű gyönyörű dalát.

Nekem ez a gyerekkorom.

A dal 1983-as, én nem sokkal utána születtem, tehát ebben az időben, ebben a környezetben voltam gyerek én is.

S még a történetem is ugyanaz.

Gyerekkoromban mutatta meg nekem anyukám a dalt, hogy lássam, pont ugyanebben a helyzetben vagyok, mint a dalban szereplő kisgyerek. Akkor még nem értettem, ezért nem is sírtam rajta. Ma már annál inkább. Ha csak meghallom vagy meglátom valahol, azonnal bőgök.

[link]

júl. 28. 19:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Ne hallgasd, ilyen egyszerű
júl. 28. 19:27
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Elég giccses , sosem értettem, miért tetszik bárkinek is
júl. 28. 19:33
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell hallgatni és nem fogsz sírni
júl. 28. 19:43
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
Én a Happier című számot nem tudom meghallgatni. Ha valahol mégis szól nekiállok a Himnuszt mondani magamban. Jobb ötlet híján :/
júl. 28. 19:48
 5/15 anonim ***** válasza:
55%
Ha hasonló helyzetben is voltál, mi olyan megható ebben?
júl. 28. 20:10
 6/15 anonim ***** válasza:
85%
Mert még nincsen benned feldolgozva az apanélküliség. Az elárasztásos technika is működhet: hogy addig hallgatod orrvérzésig, míg elveszti az erejét. Érdemes lenne pszichológussal, mentálhigiénés segítővel feldolgozni. Mikor találkoztál vele utoljára, ha egyáltalán találkoztál?
júl. 28. 20:13
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Jót mond a 6-os. Hallgasd, hallgasd és sírj, ha kell. Utána könnyebb lesz.
júl. 28. 20:35
 8/15 anonim ***** válasza:
70%

#4es én is ezt csinálom :D

Anélkül nekiállnék bőgni 🥲

júl. 28. 21:17
 9/15 A kérdező kommentje:

30 éves koromtól már rendszeres és jó a kapcsolatunk. Apukám is sokszor sírt gyerekkoromban, mesélte.

Ez a dal a mi családi történetünk.

júl. 28. 21:19
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
A családi történet mától a jelenben folytatódik. Rendszeres és jó a kapcsolatotok. Csak így tovább holnap is!
júl. 28. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!