Még mindig sírok, ha ezt meglátom, hogyan fog enyhülni?
Figyelt kérdés
Biztosan ismeritek Koós János: Sír a telefon cìmű gyönyörű dalát.
Nekem ez a gyerekkorom.
A dal 1983-as, én nem sokkal utána születtem, tehát ebben az időben, ebben a környezetben voltam gyerek én is.
S még a történetem is ugyanaz.
Gyerekkoromban mutatta meg nekem anyukám a dalt, hogy lássam, pont ugyanebben a helyzetben vagyok, mint a dalban szereplő kisgyerek. Akkor még nem értettem, ezért nem is sírtam rajta. Ma már annál inkább. Ha csak meghallom vagy meglátom valahol, azonnal bőgök.
júl. 28. 19:18
2/15 anonim válasza:
Elég giccses , sosem értettem, miért tetszik bárkinek is
3/15 anonim válasza:
Nem kell hallgatni és nem fogsz sírni
4/15 anonim válasza:
Én a Happier című számot nem tudom meghallgatni. Ha valahol mégis szól nekiállok a Himnuszt mondani magamban. Jobb ötlet híján :/
5/15 anonim válasza:
Ha hasonló helyzetben is voltál, mi olyan megható ebben?
6/15 anonim válasza:
Mert még nincsen benned feldolgozva az apanélküliség. Az elárasztásos technika is működhet: hogy addig hallgatod orrvérzésig, míg elveszti az erejét. Érdemes lenne pszichológussal, mentálhigiénés segítővel feldolgozni. Mikor találkoztál vele utoljára, ha egyáltalán találkoztál?
7/15 anonim válasza:
Jót mond a 6-os. Hallgasd, hallgasd és sírj, ha kell. Utána könnyebb lesz.
8/15 anonim válasza:
#4es én is ezt csinálom :D
Anélkül nekiállnék bőgni 🥲
9/15 A kérdező kommentje:
30 éves koromtól már rendszeres és jó a kapcsolatunk. Apukám is sokszor sírt gyerekkoromban, mesélte.
Ez a dal a mi családi történetünk.
júl. 28. 21:19
10/15 anonim válasza:
A családi történet mától a jelenben folytatódik. Rendszeres és jó a kapcsolatotok. Csak így tovább holnap is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!