Szülő szakítja meg a felnőtt gyerekével a kapcsolatot, milyen oka lehet?
Figyelt kérdés
júl. 25. 11:16
11/15 anonim válasza:
Apám pl azért nem tartja velem, mert felnőttem, többé nincs szülő-gyerek kapcsolat.
Szerinte ez így működött, hogy tizennyolc éves koromban "felnőttél, többé nem támogatlak" - érzelmileg sem.
Gyakorlatilag mintha tizenhét éven át lett volna apám, utána pedig megszűnt létezni.
Vagy én szűntem meg számára létezni, örül, hogy letudta a gyerekezést és ennyi.
12/15 anonim válasza:
A szülő nem tudja elfogadni gyermeke választottját
A gyerek kiszipolyozza a szülőket
A gyerek alkoholizmussal vagy drogfüggőséggel küzd
Szerintem ezek lehetnek a leggyakoribb okok, de más ok is állhat a háttérben.
13/15 anonim válasza:
10_ es
Igen, ez így van
de nem szimpatikus neki
sajnos nem kedveli..
14/15 Senior Séf válasza:
Látatlanban lehetetlen korrekt választ adni.
15/15 anonim válasza:
Négy év alatt több, mint 15M Ft-ot csalt ki tőlem, azt állítva, hogy éheznek, hogy nem tudják fizetni a számlákat, és egyéb, ezer hasonló. Miután messze laktak tőlünk, és csak kb havonta találkoztunk, csak akkor derültek ki a hazugságai, amikor nem hivott és én sem tudtam hívni őt, és az egyik közösségi oldalon kiderült, hogy egy 4 hetes külföldi nyaralásra mentek. Utána még két évig fizettem a kocsijuk részleteit, amit én vettem nekik 0 km-es vadonatúj kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!