Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire gyakori, hogy az...

Mennyire gyakori, hogy az ember egyik családtaggal kibeszéli a másikat?

Figyelt kérdés
Van egy családtagom, legyen A. Én A felé húzok. Viszont néha előfordul, hogy amikor mond/csinál valami bántót, akkor el kell mondanom valakinek, B családtagomnak. A-val sokszor megvitatjuk B-t. Nekem ez olyan érzés, mintha "napraforgó" lennék, és nem szeretek így viselkedni. De nincs senkim a családomon kívül, olykor ki kell beszélnem a megbántotságom, hogy ne emésszen annyira. Ez mással is megesik alkalomadtán? Hogyan lehet erről leszokni?

júl. 20. 00:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nálam apám beszéli ki anyámat, anyám beszéli ki apámat. mindkét féltől hallom a negatívat.
júl. 20. 01:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Gondolom ez azért van, mert bosszantja őket a másik, és ki kell ventilálni valakinek ezt. Mivel kéznél vagy, nálad bukik ki... Te kivel beszéled meg, ha egy családtagod pl. megbántott?
júl. 20. 02:03
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
senkivel sem tudom megbeszélni mivel akkor én vagyok a rossz és a semmirekellő. ilyenkor a páromnak mondom el mi történt. mielőtt ő nem volt egy barátomnak meséltem mindig el.
júl. 20. 02:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az egész fiatalkorom így telt, mindenkinek én voltam a lelki szemetese meg akinek lehetett panaszkodni.

Aztán persze csodálkoznak, miért nem beszélek velük, mióta végre elköltöztem 😁

júl. 20. 09:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt, hogy anyám a húgommal engem mindig kibeszélt. Fordított esetben én még nem is kérdezhettem a húgomról anyámtól semmit sem.
júl. 21. 06:04
 6/7 anonim ***** válasza:
31%

Szóval kétszínű vagy...

Ez undorító dolog...

júl. 21. 07:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Hatos válaszoló: De nem direkt!!! És dolgozom azon, hogy ne így legyen. Viszont annyira magányos vagyok (a családomon kívül nincs senkim), hogy néha nem bírom magamban tartani, ha valami sérelem ért, mert fáj. Ha figyelmesen olvastad a kiírást, láthatod, hogy szeretnék ezen változtatni.
júl. 22. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!