20-30 közöttiek ti mikor költöztettek el a szüleitektől?
Figyelt kérdés
Milyen körülmények között mentettek el?júl. 18. 15:59
11/18 anonim válasza:
19 évesen egyetemen kollégista lettem, utána amikor végeztem, ugyanabban a városban találtam munkát és a koliból albérletbe költöztem. Aztán évek múlva meg vettem lakást.
12/18 anonim válasza:
22 éves korom után amint összejött elég pénzem, húztam el a francba - de folyamatosan éreztették is velem, hogy miért élek még otthon.
Az öcsém 27, máig otthon él, de neki szabad, mert ő "fiú".
14/18 anonim válasza:
21 voltam, egyedül mentem albérletbe, azóta önálló vagyok.
15/18 anonim válasza:
21 évesen költöztem. Előszor rokonokhoz, aztán rövidesen albérletbe.
16/18 anonim válasza:
23 évesen.
egy hatalmas vita után, 2 szatyor ruhával.
17/18 anonim válasza:
18 évesen Pestre költöztem az egyetem miatt, kaptam a szüleimtől egy lakást. Ez még annyira nem volt teljes elköltözés, mert hétvégente hazajártam, vagy ha időm engedte... Igazából az első évben többet voltam náluk, mint a lakásban. :D
22 éves koromban összeköltöztünk a párommal, azóta már csak látogatóba megyünk, vagy ha van valamilyen családi buli. De olyan már nincs, hogy ott alszom.
18/18 anonim válasza:
Nem költöztem el, 24 évesen kiraktam anyámékat az utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!