22 évesen, diplomaosztó után. A szüleim segítettek albit találni és felköltözni.
júl. 18. 16:11
3/18 anonim válasza:
27 évesen költöztem el a szüleimtől. A diploma után a párommal 2,5 évig anyáméknál laktunk, amíg fel nem épült a lakásunk.
Nálunk nem voltam anyós menny probléma.
júl. 18. 16:35
4/18 anonim válasza:
22 evesen alberletbe, kozosen vettuk ki egy baratnommel. Akkor lett munkam, egyebkent korabban is elkoltoztem volna, anyammal nem jottunk ki, ket dudas-egy csarda tortenet. Aztan lett parom, vele tovabb koltozem. Viszont 2,5 evvel kesobb haza kellett koltozzek a szuleimhez par honapra, ugyanis akkor jott a covid, elveszitettem a munkahelyemet raadasul szet is mentunk az akkori parommal.
júl. 18. 16:38
5/18 anonim válasza:
26 évesen jöttem el, mert el és összeköltöztünk a párommal.
júl. 18. 16:59
6/18 anonim válasza:
Először 18 évesen, egyetem alatt, albérletbe. Vasárnap bejelentettem családi ebéden, hogy kedden költözöm, addigra már megvolt a lakás. Egy barátnőmmel motyóztunk közösen (én végig ott laktam egyetem alatt, de ő csak egy fél évet).
Egyetem után hazaköltöztem, mert nem találtam munkát az egyetem városában.
Másodjára 26 évesen költöztem el albérletbe, akkor már párommal össze. Azóta is vele élek, csak már másik bérletünk van.
júl. 18. 17:14
7/18 anonim válasza:
18 évesen az egyetem miatt, albérletbe.
júl. 18. 17:31
8/18 anonim válasza:
29 évesen. Anyámékkal laktunk addig férjemmel. Akkorra újítottuk fel a házunkat.
júl. 18. 18:05
9/18 anonim válasza:
Főiskola alatt dolgoztam, elköltöztem 19évesen. 24 éves koromban visszaköltöztünk mert volt egy üres lakás a 3generációs házukban, inkább nekem és a páromnak akarták adni, minthogy idegen költözzön oda albérletbe. Építettünk egy házat közben, odaköltöztünk 28 éves koromban. Összehoztunk két gyereket, elváltunk, most újra költözök vissza a régi lakásba.
júl. 18. 18:14
10/18 anonim válasza:
"mikor költöztettek el a szüleitektől?"
Kik? Én magamtól költöztem. De egyébként csak később. Meg a tesóm is. Jól kijöttünk egymással, úgyhogy korábban nem lett volna értelme.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!