Ti hány évesen költöztetek el otthonról és azóta milyen a viszonylotok a szüleitekkel? Illetve minek a hatására döntötétek el véglegesen hogy elköltök?
18 évesen.
Jó a szüleimmel a kapcsolatom. Nekem természetes volt, hogy ha leérettségizem, akkor el ""kell"" költöznöm. Vannak kisebb tesóim, elegek ők anyuéknak. :)
A vőlegényemmel költöztem el, szerény körülmények közé.
26/N
20 évesen, miután leérettségiztem.
Elváltak a szüleim, apámmal éltem aki talált egy párt magának, akihez elköltözött, de megbeszéltük, hogy így jó lesz.
Én jelenleg albérletben élek, önfenntartó vagyok és imádom. Persze néha rossz, hogy a házi munka is rám vár, a főzéssel együtt, de legalább szabad vagyok és én döntök.
Tehát részben a körülmények, részben az saját elhatározásnak köszönhető, hogy egyedül élek viszonylag fiatalon (22 évesen). Szüleimmel jó a viszonyom, havi rendszerességgel találkozunk, ha nagy probléma van akkor anyagilag is támogatnak, de ezt igyekszek elkerülni.
kicsit bonyolultabb az esetem, már szerintem van aki ismeri itt:)
14 éves korom előtt kollégiumba kerültem
19 évesen egyetemre mentem szintén koliba
a kolin belül összeköltöztem 22 évesen a párommal..
majd fél év múlva összeköltöztünk "rendesen" is
22 éves voltam ekkor
a párkapcsolatom hatására döntöttem úgy
A szüleimmel való kapcsolatomon sosem változtatott, azon felül, hogy már magamat tartottam el utána, míg előtte ők támogattak.
Nagyon jó a kapcsolatunk, bár ritkán találkozunk, mert mi Budapesten, ők pedig más megyében egy kis településen élnek.
azért tartom fontosnak a kolit megemlíteni, mert nekem így egyáltalán nem volt olyan nagy döntés, az a része, hogy szülőktől elköltözni, nem kellett hozzá óriási hatás, havonta jártam haza akkor már..a párommal összeköltözés az nagyobb lépés volt:), szerintem nagyobb, mint az amikor összeházasodtunk, mármint nagyobb volumenűnek, nagyobb változásnak éltem meg.
a házassággal semmi nem változott köztünk, maximum amikor elhatároztuk magunkat
20 évesen az akkori párommal úgy döntöttünk, hogy Pesten próbálunk szerencsét. Felköltöztünk, gyorsan találtam is munkát de 4 hónappal később szakítottunk. Azóta itt ragadtam, amit nem is bánok. A szüleimmel jó a kapcsolatom.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!