Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám turkált a táskámban,...

Anyám turkált a táskámban, majd kiakadt azon, amit talált. Miért hiszi azt, hogy neki kellene ezen jobban kiakadni?

Figyelt kérdés

Holnap elutazom két és fél hétre(országon belül), de ma eljöttem ügyet intézni azzal kapcsolatban. Anyu reggel kijött velem a buszhoz, mondván, hogy neki úgyis öt perccel később megy az a busz, amivel a munkába megy, egy másik városba. Ehhez képest, mint kiderült, nem ment munkába. Anyám otthon van, kitalálta, hogy ő majd segít bepakolni az utazótáskámba. Én megmondtam neki, hogy nem kell, majd én megoldom, majd én tudom, hogy hogy vannak praktikus sorrendben a ruháim.

A táskámban még ott voltak azok a ruháim, amik a múlt heti utamon is ott voltak, de végül nem viseltem őket. Na anyám fogta magát és kipakolt a táskámból, amióta eljöttem otthonról, és megtalálta az utazó táska alján a vibrátoromat.

Most felháborodott üzenetekkel bombáz, meg hogy magyarázzam meg neki, hogy miért van olyanom. Csak szerintem van az, hogy azért maradt otthon, hogy kutathasson? Egyáltalán minek nyúlt bele a cuccaim a, ha mondtam, hogy majd ma magamnak elpakolok?

Melyikünk felháborodása az indokoltabb?

júl. 15. 07:54
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
68%
Fő kérdés, hogy mit szeretnél elérni a kérdéssel? Magadtól nem tudod, hogy anyád kiakadása nem jogos? Ha a válaszokat megmutatod neki, visszaadja a vibrátort?
júl. 15. 13:57
 32/34 anonim ***** válasza:
38%
#31 mit akar elérni vele? Semmit csak a szokásos hiszti
júl. 15. 15:31
 33/34 anonim ***** válasza:
38%
Anyukara is ráférne egy menet a rudival.
júl. 15. 20:55
 34/34 anonim ***** válasza:
19%
Persze hogy zavarja hogy neked van neki meg nincs. Ígérd meg neki ha visszajösz kölcsönadod neki egy órára... 😊
júl. 21. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!