Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám turkált a táskámban,...

Anyám turkált a táskámban, majd kiakadt azon, amit talált. Miért hiszi azt, hogy neki kellene ezen jobban kiakadni?

Figyelt kérdés

Holnap elutazom két és fél hétre(országon belül), de ma eljöttem ügyet intézni azzal kapcsolatban. Anyu reggel kijött velem a buszhoz, mondván, hogy neki úgyis öt perccel később megy az a busz, amivel a munkába megy, egy másik városba. Ehhez képest, mint kiderült, nem ment munkába. Anyám otthon van, kitalálta, hogy ő majd segít bepakolni az utazótáskámba. Én megmondtam neki, hogy nem kell, majd én megoldom, majd én tudom, hogy hogy vannak praktikus sorrendben a ruháim.

A táskámban még ott voltak azok a ruháim, amik a múlt heti utamon is ott voltak, de végül nem viseltem őket. Na anyám fogta magát és kipakolt a táskámból, amióta eljöttem otthonról, és megtalálta az utazó táska alján a vibrátoromat.

Most felháborodott üzenetekkel bombáz, meg hogy magyarázzam meg neki, hogy miért van olyanom. Csak szerintem van az, hogy azért maradt otthon, hogy kutathasson? Egyáltalán minek nyúlt bele a cuccaim a, ha mondtam, hogy majd ma magamnak elpakolok?

Melyikünk felháborodása az indokoltabb?

júl. 15. 07:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
63%

A szituáció valószerűtlen. Ha az anya annyira kontrollmániás, hogy egy vibrátor meglétére is magyarázatot követel, akkor furcsa, hogy engedi utazgatni a lányt. Az ilyen kontrolláló szülők általában nagyon szorosan fogják a felnőtt gyereküket is. Ha meg csak kíváncsi és prűd és felhaborodott, akkor miért követel magyarázatot? Tudja, hogy mire való. Ezek az emberek inkabb a rosszallásuknak szoktak hangot adni, és inkabb szóban, nem üzenetekben.

Ez inkább egy megírt történet, hogy háborodjunk fel az anyukan.

júl. 15. 10:34
 22/34 anonim ***** válasza:
91%
Ez annyira fura, hogy turkál a táskádban. Jogosan akadtál ki, bármi is van benne az a tiéd és másnak nincs hozzá köze!
júl. 15. 10:50
 23/34 A kérdező kommentje:

#8 Én se kértem, hogy pakoljon be. Konkrétan azt mondtam, hogy NE CSINÁLJA.

#13 Hogy anyám ne találja meg pakolás fantázianéven történő kutakodás közben.

#17 22 vagyok.

#19 Minek pakoljam ki a tiszta ruháimat, ha két nap múlva megyek el, ráadásul a szennyest bezacskózva raktam mellé? Szennyest kiszedtem, ha meg újra kell rendezni a cuccaimat, amiket bennehagytam, akkor majd kiveszem akkor, amikor pakolok be.

Ügyintézésről meg annyit, hogy szerinted nem léteznek falusi emberek? Nincs ám mindenütt kormányablak, ember. A legközelebbi város, ahol ismerem a terepet, az egy óra tőlünk busszal. És igen, b+ elindultam a reggel hatos busszal, a kánikula előtt, megvártam azt a 45 percet, amíg nyit a kormányablak, csináltam egy gyors bevásárlást és már buszon is vagyok hazafelé.

#21 Mi furcsa abba, hogy "enged utazgatni"? Nem nyaralásról volt szó, hanem szakmai gyakorlatról...

júl. 15. 10:53
 24/34 anonim ***** válasza:
90%
Értem, akkor felnőtt vagy. Túlzás, hogy ennyire ellenőrizni akar. Az intim dolgokkal meg nem kéne egyáltalán foglalkoznia.
júl. 15. 10:54
 25/34 anonim ***** válasza:
68%
Nem az a furcsa, hogy elenged utazni, hanem hogy ezek szerint látszólag felnőttként kezel, ami normális, de a vibrátor miatt üzenetekkel bombáz és magyarazatot követel. Ez a fura. Meg hogy erre nem is számítottál, tehat eddig nem kutatott és nem bombázott üzenetekkel a privát életedet illetően. Vagy azokon nem akadtál ki ennyire?
júl. 15. 13:03
 26/34 A kérdező kommentje:

#29 Még jó, hogy nem hisztizik egy egyetem miatti szakmai gyakorlaton, az egy kötelező dolog. :D Ő inkább igyekszik úgy kezelni, mint egy iskolás gyereket, akinek vannak iskolai kötelezettségei, és a gyakorlat (ami miatt két és fél hétig nem leszek itthon) egy kötelező dolog. Ez ugyanaz, mint amikor anno hisztizett, ha olvasok, de ha hozzátettem, hogy de kötelező olvasmány, akkor már nem volt baj. Most ha nyaralnék, az baj lenne, de ha gyakorlat, munka, vagy valami tanulmányokhoz kapcsolódó, akkor oké.

Nyilván, ha nem vagyok itthon, ami gyakori, mert amúgy kollégiumban élek gimnázium eleje óta, akkor szimplán nem avatom be abba, amibe nem muszáj.

Eddig nem kutakodott ennyire durván, vagy legalábbis soha nem tűnt fel. Az ilyen bőröndjeimbe/utazótáskáimba soha nem nyúlt bele úgy, hogy nem kértem meg rá.

júl. 15. 13:11
 27/34 anonim ***** válasza:
38%
Elmentél egy szakmai gyakorlatra és vitted a vibrid is?
júl. 15. 13:40
 28/34 A kérdező kommentje:

#31 El bmeg.

A szálláson, az egyszemélyes szobában, a szekrénybe bezárva szerinted kit zavar? Inkább minthogy anyám túrja a cuccom, amíg nem vagyok otthon és megtalálja.

júl. 15. 13:49
 29/34 anonim ***** válasza:
92%

"Ez ugyanaz, mint amikor anno hisztizett, ha olvasok, de ha hozzátettem, hogy de kötelező olvasmány, akkor már nem volt baj. Most ha nyaralnék, az baj lenne, de ha gyakorlat, munka, vagy valami tanulmányokhoz kapcsolódó, akkor oké."

Hát akkor itt a kézenfekvő megoldás!

-Mi ez itt a bőröndödben, édes kislányom???

-Az? Áh, semmiség, gyakorlati munkaeszköz. Ezt használjuk erre meg arra. Ne gondolj semmi rosszra, munkához kell.

júl. 15. 13:53
 30/34 anonim ***** válasza:
31%
Amilyen tirpák privit küldtél, nem meglepő, hogy igazit nem kapsz.
júl. 15. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!