Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem mindegy, hogy mikor...

Miért nem mindegy, hogy mikor pakolok be a táskámba? 14l

Figyelt kérdés

Én eddig semmit,nem hagytam otthon ami aznap órarend szerint kellett a suliba.Akko most anyának miért nem mindegy,hogy este hatkor pakolok be vagy reggyel ötkor.Mert szerinte baj van a hozzáállásommal emiatt.

De most ez miért baj?

2016. szept. 7. 05:31
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
90%
Kérdezd meg tőle, hogy neki miért baj.
2016. szept. 7. 05:58
 2/29 anonim ***** válasza:
71%
Valóban tőle kéne megkérdezned hogy miért baj. Én is mindig reggel pakoltam be. Néha piszkáltak miatta, de nem változott. Szerintem ez kb. embertípus kérdése, mint hogy koránkelő vagy vagy nem, késős vagy vagy nem.
2016. szept. 7. 06:20
 3/29 anonim ***** válasza:
88%

Lehet,hogy csak azt szeretné hogy reggel aludhass egy picit tovább,és ne akkor keljen még pakolnod.

Én is jobban szerettem ha este minden ki volt készítve,,ruhák táska kaja.felkapod és már mehetsz is.

2016. szept. 7. 06:21
 4/29 anonim ***** válasza:
90%
Biztosra akar menni, hogy nem lesz a reggeli rohanásban csúszás miatta. Amúgy tényleg érdemes minden lehetséges teendőt még előző nap megcsinálni, mert sosem tudhatod, hgy mi jön közbe reggel.
2016. szept. 7. 06:22
 5/29 anonim ***** válasza:
66%

Teljesen mindegy, mikor pakolsz be. Előre készülni egyszerűbb. Este kevesebb energia bepakolni, mint reggel, amikor még nem ébredt fel teljesen az ember. Jobban kiszámítható az idő beosztás, ha nem kell pakolni. Egy iskolai táska talán nem is annyira kiélezett. De kiránduláshoz pakolni jobb előre, mert tényleg kiszámíthatatlan idő.

Ha van 5 perced pakolni, és az reggel elég és szisztematikusan tudod csinálni, akkor még reggeli rutinnak is jó, ami segít felébredni.

Van pro és kontra is. Választani te fogsz, csak tudd miért. Ezért jó megbeszélni. A szülő nem rosszat akar.

Én pl este összepakolok reggel fogmosás, WC tus, öntözés, indulás 7perc alatt megvan.

Nekem ez jobban tetszik.

Van olyan megoldásom is, hogy mindent kifeszítek az asztalra és csak reggel rakom be a táskába, hogy biztos ne maradjon ki semmi.

Te miért reggel pakolsz?

2016. szept. 7. 06:34
 6/29 anonim ***** válasza:
70%

Este sokkal jobb bepakolni, mint a reggeli sietségben-kapkodásban, csak jót akar ezzel.

Tervezz előre, gondold át előre a másnapi dolgokat, csak ezt szeretné.

Ne az utolsó pillanatban tedd meg.

2016. szept. 7. 06:54
 7/29 anonim ***** válasza:
64%
Miert esne nehezedre este bepakolni? Egyreszt praktikusabb, masreszt ha ugyis mindegy, akkor a veszekedest is elkerulhetned....
2016. szept. 7. 07:07
 8/29 anonim ***** válasza:
37%

Mert amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

Mellesleg reggel te is tovább aludhatsz 20 percet ami alatt bepakolnál!

2016. szept. 7. 07:08
 9/29 anonim ***** válasza:
81%
Milyen 20 perc? Fél perc maximum...
2016. szept. 7. 07:25
 10/29 anonim ***** válasza:
82%

8-as, ha neked húsz perc bepakolni egy iskolatatyóba, ott elég nagy problémák vannak (én annyi idő alatt egy három napos elutazásra bőven összecuccolok)

Kérdező:

- tovább aludhass

- magából indul ki, hogy ő ilyenkor kb. a felét otthon hagyta, vagy hagyná - ez a valószínűbb, amúgy :)

2016. szept. 7. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!