Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem mindegy, hogy mikor...

Miért nem mindegy, hogy mikor pakolok be a táskámba? 14l

Figyelt kérdés

Én eddig semmit,nem hagytam otthon ami aznap órarend szerint kellett a suliba.Akko most anyának miért nem mindegy,hogy este hatkor pakolok be vagy reggyel ötkor.Mert szerinte baj van a hozzáállásommal emiatt.

De most ez miért baj?

2016. szept. 7. 05:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
16%

:D

Anno amikor hazaértem ledobtam az előszobában a táskámat, s másnap reggel felvettem és mentem suliba ugyanazzal a tartalommal... javaslom cslekedj hasonlóan :D

2016. szept. 7. 12:35
 22/29 anonim ***** válasza:
95%

Nálunk is ez megy. Lányom 12 és szintén reggel szeret pakolni.

Azt mondja gyorsabban megy neki reggel és könnyebben ráveszi magát.

Nem nagyon felejt itthon semmit, de az 5 napből egyszer mindig előfordul, hogy nehezen kel, belassul, rohanás van.

Ilyenkor úgy pakol mint egy idegbeteg és 3x fordul vissza az ajtóból, hogy valami még mintha hiányozna, volt hogy emiatt tavaly elkésett (csak 1-2 percet, de akkor is).

Én ezért mondtam neki, hogy ebben az évben nem szeretnék reggeli pakolást.

2016. szept. 7. 12:42
 23/29 anonim ***** válasza:
#21 mert ez aztán annyira követendő példa...remélem érzed a szarkazmust benne.
2016. szept. 7. 12:56
 24/29 anonim ***** válasza:
68%

Ez szerintem téves, hogy egy anya ha így viselkedik, akkor csak jót akar.

A nevelés szempontjából az a jó, ha hagyom,hogy az ennyi idős gyerekem maga vegye észre a különbséget, és tegye úgy,ahogy neki jobb. Elmondhatom neki, hogy nem értek ezzel egyet, máshogy csináltam, de ennyi.

2016. szept. 7. 13:07
 25/29 anonim ***** válasza:
Gyerünk, pontozz le, mert nem vagyok egysíkú, és mindkét oldalról tudok felhozni pozitív és negatív jellemzőket!
2016. szept. 7. 13:37
 26/29 anonim ***** válasza:
Csak attól tart, hogy a reggeli kapkodásban majd elfelejtesz bepakolni valamit. A legegyszerűbb a békesség, rakd el a cuccaidat előző nap este. Úgyis elő kell venni mindent, hogy tanuljál, leckét írjál, stb. Akkor már elrakni is el tudod ennyi erővel. Az íróasztalod mellé rakod a táskád, amikor mindennel végeztél, belerakod a könyveket, füzeteket és kész. 10 másodperc az egész és anyád sem lesz idegbajos reggel. :D
2016. szept. 7. 17:32
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Ezaz. Te majom. Az anyját zavarja nem őt. Az anyjának van ezzel baja. Ezt ne nyomja rá a gyerekre,meg mástse. Sok nyomorult anya
2016. szept. 7. 21:04
 28/29 anonim ***** válasza:

Én évekig úgy csináltam, hogy hazaérkezés után mindent kirámoltam a táskából, órarend és emlékeztető cetlik ellenőrzése mellett tantárgyanként egymás mellé sorakoztattam a másnapi cuccot, leckét írtam, majd mindent otthagytam a földön. Reggel 1 perc alatt táskába tehető volt a cókmók, a tornazsák vagy az ebédes dobozok miatt sem kellett újra ki- és bepakolni.

Soha egyetlen füzet vagy könyv nem maradt otthon.

2016. szept. 9. 08:31
 29/29 anonim ***** válasza:
Szépen lepontoztatok. A pokolba vezető út is jószándékkal van kikovezve. Nagyon okos fejjel hiszitek h minden ugy jo ahogy ti okos szülők hiszitek. Az meg se fordul a fogyatékos tehetek én hogy az is jo lehet ahogy a gyereked csinálja...
2016. szept. 9. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!