Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám turkált a táskámban,...

Anyám turkált a táskámban, majd kiakadt azon, amit talált. Miért hiszi azt, hogy neki kellene ezen jobban kiakadni?

Figyelt kérdés

Holnap elutazom két és fél hétre(országon belül), de ma eljöttem ügyet intézni azzal kapcsolatban. Anyu reggel kijött velem a buszhoz, mondván, hogy neki úgyis öt perccel később megy az a busz, amivel a munkába megy, egy másik városba. Ehhez képest, mint kiderült, nem ment munkába. Anyám otthon van, kitalálta, hogy ő majd segít bepakolni az utazótáskámba. Én megmondtam neki, hogy nem kell, majd én megoldom, majd én tudom, hogy hogy vannak praktikus sorrendben a ruháim.

A táskámban még ott voltak azok a ruháim, amik a múlt heti utamon is ott voltak, de végül nem viseltem őket. Na anyám fogta magát és kipakolt a táskámból, amióta eljöttem otthonról, és megtalálta az utazó táska alján a vibrátoromat.

Most felháborodott üzenetekkel bombáz, meg hogy magyarázzam meg neki, hogy miért van olyanom. Csak szerintem van az, hogy azért maradt otthon, hogy kutathasson? Egyáltalán minek nyúlt bele a cuccaim a, ha mondtam, hogy majd ma magamnak elpakolok?

Melyikünk felháborodása az indokoltabb?

júl. 15. 07:54
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
98%
Nyilván a tiéd, semmilyen joga nincs kiakadni azon, hogy neked van ilyened. És irtó gáz, hogy az engedélyed nélkül turkál a cuccaid között
júl. 15. 08:00
 2/34 anonim ***** válasza:
92%
Nos, a tiéd. Más táskájába nem nyúlunk bele csak akkor, ha a másik erre kifejezetten megkér. Nyilván nem azért nem dolgozik ma, hogy kutakodjon, ez azért elég üldözési mániás elképzelés.
júl. 15. 08:01
 3/34 anonim ***** válasza:
84%
Megírnám neki hogy azért van, hogy ne legyél olyan szipirtyó mint ő.
júl. 15. 08:14
 4/34 A kérdező kommentje:
#2 Konkrétan közölte velem, hogy csak azért jön ki velem a buszhoz, mert pár perc múlva az a busz is indul, amivel ő megy a munkába.
júl. 15. 08:19
 5/34 anonim ***** válasza:
74%
Oké, kérdező, anyad csak azért maradt otthon, hogy turkalhasson. 🤷‍♀️
júl. 15. 08:23
 6/34 anonim ***** válasza:
26%
Anyád felháborodása akkor jogos, ha 12 éves vagy. Egyébként nem.
júl. 15. 08:29
 7/34 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk is ez volt, a költözés prímán megoldotta. Más nem.
júl. 15. 08:31
 8/34 anonim ***** válasza:
76%
Mondjuk kizárt, hogy hagyjam, hogy anyám pakoljon be az utazótáskámba. Bár ilyen nem is fordulhatna elő, mert hálisten nem otthon élek. :D
júl. 15. 08:31
 9/34 anonim ***** válasza:
90%
Inkább örüljön neki, hogy attól legalább sem nemibetegséget nem szedsz össze, sem teherbe nem esel.
júl. 15. 09:02
 10/34 anonim ***** válasza:
69%

Neki ez valószínűleg valami nagyon fura, ciki, perverz dolog. Más világban nőtt fel, mint te.

Egyébként nyilván nem turkálhatott volna a táskádban, ez nagyon nincs rendben.

De azt érts meg, hogy miért akadt ki ezen, amit talált. Majd biztosan lenyugszik idővel.

júl. 15. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!