Anyám turkált a táskámban, majd kiakadt azon, amit talált. Miért hiszi azt, hogy neki kellene ezen jobban kiakadni?
Holnap elutazom két és fél hétre(országon belül), de ma eljöttem ügyet intézni azzal kapcsolatban. Anyu reggel kijött velem a buszhoz, mondván, hogy neki úgyis öt perccel később megy az a busz, amivel a munkába megy, egy másik városba. Ehhez képest, mint kiderült, nem ment munkába. Anyám otthon van, kitalálta, hogy ő majd segít bepakolni az utazótáskámba. Én megmondtam neki, hogy nem kell, majd én megoldom, majd én tudom, hogy hogy vannak praktikus sorrendben a ruháim.
A táskámban még ott voltak azok a ruháim, amik a múlt heti utamon is ott voltak, de végül nem viseltem őket. Na anyám fogta magát és kipakolt a táskámból, amióta eljöttem otthonról, és megtalálta az utazó táska alján a vibrátoromat.
Most felháborodott üzenetekkel bombáz, meg hogy magyarázzam meg neki, hogy miért van olyanom. Csak szerintem van az, hogy azért maradt otthon, hogy kutathasson? Egyáltalán minek nyúlt bele a cuccaim a, ha mondtam, hogy majd ma magamnak elpakolok?
Melyikünk felháborodása az indokoltabb?
14-es, mi a hihetetlen?
Szerinted ha valaki képes más táskájában turkálni, akkor tuti nem lesz képes üzenetekkel bombázni?
14, számomra meg az hihetetlen, hogy valakinek még az is szempont, ilyen sorrendben vannak a ruhák a táskában, de annyira igénytelen, hogy aztán ki se pakolja hazaérés után...
És reggel nyolc előtt kint volt a kérdés, mikor ment ügyet intézni, hatkor? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!