Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet valaki ennyire...

Hogyan lehet valaki ennyire igénytelen?

Figyelt kérdés

Édesapámról lenne szó. Nem, nem az a baj hogy nem fürdik vagy valami. Hanem:

- a zuhanyzóban nyírja a haját, maga után a hajat nem képes lemosni, mindig úgy hagyja a zuhanytálcát hogy tele van hajjal

- más borotváját használja az intim részeinek a borotválásához (legalábbis azt feltételezem, mivel egyszer az enyémet használta és nagyjából 3-4 centis szőrök lógtak ki belőle - 1. én nem növesztem akkorára + kimosom; 2. nincsen szakálla, ergo csak az maradt mert minden más testrésze szőrös)

- körömvágásnál a mosdóban hagyja a levágott körmeit/szanaszét repülnek a fürdőben és nem szedi össze/kimegy az udvarra, a bejárat előtt vágja le a körmeit (szerintem ez a szomszédoknak se szép látvány)

- a wc ülőkét képtelen lehajtani, illetve ha #2-est csinálja be se fúj maga után, tiszta sz*rszagú lesz a ház

- fürdéskor másnak a törölközőjét használja (nekem ez kifejezetten undi mivel nem szeretném az arcomat apám segge után törölni)

Ha szólok neki sem hallgat rám. Kezd kiakasztani.

16/L

2024. júl. 8. 21:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tudsz tenni, hogy amit lehet, másutt tartod. Törölköző, fogkefe, borotva, papucs, nem tudom mi van még. Ha a megbeszélés nem segített, akkor nem valószínű, hogy változás lesz.
2024. júl. 9. 01:01
 12/17 anonim ***** válasza:
27%

Hiába mondjátok, hogy tartsa a szobájában a törülközőt meg a cuccait. Azért lássuk be, ez nem normális dolog, nem lehet megoldás, hogy mindent a szobában tart.

Mondd el neki ezeket, hogy zavar. Beszélj anyukáddal, leginkább ő szólon neki, rendezze le vele. Nem is értem, őt nem zavarja?

2024. júl. 9. 04:17
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Jól ki vagy kérdező.
2024. júl. 9. 06:54
 14/17 anonim ***** válasza:
44%

Ezzel semmit nem tudsz tenni, ő ilyen.

Vagyis, amikor már munkaképes korú vagy, elmész koliba, egyetem, meló és elköltözöl.

Őt nem zavarja, nem érdekli, ő nem fog változtatni, szóval neked kell majd.

2024. júl. 9. 08:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván az ideális az lenne, ha megváltozna a kérdező apukája. Ha erre bármi mód van, azt kell megpróbálni. De ha ez nem működik, még mindig jobban jár, ha elviszi a fürdőből a cuccait, mintha nem tesz semmit csak tűr. Én aminek száradni kell, eleve nem ott tartom, nem száradna ki rendesen a nedvesség miatt.
2024. júl. 9. 10:52
 16/17 anonim ***** válasza:
56%

"Az ülőkét sosem értettem mármint ha én pisilek fel tudom hajtani ti miért nem tudjátok le ?

Ezt valaki magyarázza már meg nekem úgy úgy egy mozdulat egy csomó nőnek miért derogál ?"

Mert te utána úgyis kezetmosol (remélem). Én meg nem akarom megfogni az ülőkét amin mindenféle dolog lehet és utána kitörölni magam azzal a kézzel. (Nyilván papírral de akkor sem:))

2024. júl. 9. 12:24
 17/17 anonim ***** válasza:
75%
Egy részére a dolgoknak megoldás lehet, hogyha egy külön neszeszerben tartod a borotvádat, tusfürdődet, esetleg a szobádban tartasz egy törölközőt magadnak.
2024. júl. 9. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!