Mit csináljak ilyen igénytelen családdal? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Először is mindkét szülőm tanult, és a nagyszüleim is. Viszont apám úgy viselkedik, mint akit a közmunkaprogramból szalajtottak. Hangos fingás vagy böfögés (legalább csak otthon), ami a szívén a száján, túlzottan is, etikett nulla, amihez hozzáér, letörik, kiszakad, stb. ANyám szimplán ami a szívén, a száján, akár a nemi életemet is (hülye voltam, hogy elmondtam, de az elsővel büszkélkedtem, már a fél város tudja). Mit csináljak velük? Ha összejövök egy lánnyal, ismernie kell őket is. Én kultúrális beállítottságú vagyok, talán a családi minta mitt már túl udvarias. Barátokat sem nagyon hozok haza, inkább én megyek. Mit tennétek a helyemben? (Illetve egyetemistaként még otthon lakom, remélem nem sokáig)
És mellette egy sötét, előítéletes tuskó. Ez a véleményem az alapján, ahogy te a közmunkásokat látod.
2023. ápr. 13. 18:15
2/14 anonim válasza:
#1 Itt te vagy az egyetlen sötét, előítéletes tuskó.
Kérdező: semmit, már nem fognak megváltozni, inkább csökkentsd a kommunikációt.
2023. ápr. 13. 18:18
3/14 anonim válasza:
Akkor menj melózni minél többet, a szüleid repesni fognak ha hamar saját lábra állsz. Az meg téged minősít hogy egyből dicsekedtél mert szexeltél. Jottányit se vagy különb a szüleidnél akiket megvetsz.
2023. ápr. 13. 18:21
4/14 anonim válasza:
"Ha összejövök egy lánnyal, ismernie kell őket is."
Nem kell.
Vagy ha nagyon akarod, akkor felkéred a szüleid, hogy erőltessék meg magukat a bemutatás erejéig! Ha erre nem vevők, akkor marad az opció, hogy nem mutatod be őket egymásnak.
A lánynak és a barátoknak meg szégyenkezés nélkül megmondhatod, hogy bár a szüleid és hálával tartozol nekik, valahol még szereted is őket de nem valók társaságba.
...aztán az idő megy és majdcsak el kerülsz otthonról...
2023. ápr. 13. 18:23
5/14 anonim válasza:
Kérdező, fényezheted magad, de ez akkor se szólt másról, mint hogy dicsekedni akartál mekkora kan vagy, visszaütött. Te megaláztad a csajt, mert kibeszéltid a szexet, a szüleidtől ugyanezt kaptad vissza. Egyáltalán minek számol be egy egyetemista, gyakorlatilag felnőtt ember arról apucinak meg anyucinak-akiket ismer hogy mekkora szájúak- a dugásról?
2023. ápr. 13. 18:28
6/14 A kérdező kommentje:
#1, volt szerencsém tömegközlekedésen két alkalommal is beszélgetni velük
ami meg a dicsekedést illeti, tinédszerként teljesen más voltam, sok dologra nem vagyok büszke, de fejlődtem.
2023. ápr. 13. 18:28
7/14 A kérdező kommentje:
*tinédzserként
2023. ápr. 13. 18:30
8/14 anonim válasza:
Mert tinédzserként pletykáltad ki a lányt, és egyetemistaként jut eszedbe nyafogi zápon hogy anyád büszkült, mert a kiskakasa már nagy kakas?
2023. ápr. 13. 18:31
9/14 anonim válasza:
Aha, és ha kétszer beszéltél közmunkással, ismered az összeset. Nálunk pl közfogisak a háziápolók, gondozók. Tisztességes, szorgalmas, becsületes nők.
2023. ápr. 13. 18:32
10/14 A kérdező kommentje:
Nem tárgyhoz tartozik. Igen, az opció hogy elköltözzek, de hogy tudjam idegösszeroppanás nélkül kibírni azt az időt?
PLáne mint írtam illik ismerniük a menyüket és unokákat költözés után is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!