Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ilyen igénytelen...

Mit csináljak ilyen igénytelen családdal? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Először is mindkét szülőm tanult, és a nagyszüleim is. Viszont apám úgy viselkedik, mint akit a közmunkaprogramból szalajtottak. Hangos fingás vagy böfögés (legalább csak otthon), ami a szívén a száján, túlzottan is, etikett nulla, amihez hozzáér, letörik, kiszakad, stb. ANyám szimplán ami a szívén, a száján, akár a nemi életemet is (hülye voltam, hogy elmondtam, de az elsővel büszkélkedtem, már a fél város tudja). Mit csináljak velük? Ha összejövök egy lánnyal, ismernie kell őket is. Én kultúrális beállítottságú vagyok, talán a családi minta mitt már túl udvarias. Barátokat sem nagyon hozok haza, inkább én megyek. Mit tennétek a helyemben? (Illetve egyetemistaként még otthon lakom, remélem nem sokáig)

2023. ápr. 13. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
idegesito lehetsz :-D a kulturalis beallitottsagoddal...mi az egyaltalan? szereted a kulturat vagy kuluraLt embereket... na mind1. szerintem koltozzel el
2023. ápr. 13. 19:21
 12/14 anonim ***** válasza:

A párom ennél sokkal igénytelenebb. A lánya meg úgy semelyik gyereke se hoz hozza senkit bemutatni. Meg is értem őket.

Nagyjából semmit se tudsz csinálni.

Inkább valahogy azt erősítsd magadban, hogy te ne legyél később se ilyen, meg ha lesz külön életed nem kell mar.velük élned és az lesz eleted sokkal nagyobb resze.

Amúgy a büfi-puki szerintem ha nem extrém módon rajatszos csak hat kijon, akkor még rendben is van. (sajnos ismerek olyat, aki belcsavarodast kapott es majdnem.belehalt, mert.visszatartotta a fingjait) Anyádra meg ne haragudj, szerinted a szulokon vagyis buszke edesanyakon kivul.barkit is erdekel, hogy egy fiu mikor veszitette el a szuzesseget? Nem.

Ha jól.valasztasz párt, akkor a.parod addigra mar ismerni fog teged annyira es veled egyutt.a te elmondasod alapjan a szuleidet is, hogy nem.fog meglepodni milyen naturalisak. Masreszt ha ő is intelligens, akkor leveszi elso par alkalommal a szitut es elhiheted ha emiatt teged otthagyna, akkor nem is baj.

Csaladunkban is van fingos-ami a sziven az a szajan, nyeritve rohogos nagymama és minden menye kedveli, pedig azok csak szellentenek es nagyon kis hat hogy is mondjam visszafogottak sok szempontbol, de vannak olyan udvariasak, hogy nem akdnak ki ilyesmiken.

ne stresszeld magad te mas vagy mas leszel es ez igy jo

2023. ápr. 14. 01:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit tulzásba viszed a " kulturáltságot ". Nem feltétlen a családdal van a fő gond.
2023. ápr. 14. 02:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Sirhacc a vallamon,vigasztallak. N/25
2023. ápr. 14. 05:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!