Mit csináljak, ha a szüleim eddig is igénytelenek voltak, de most már tarthatatlan a helyzet?
Nagyon későn születtünk a tesómmal, így ők most elég idősek, ráadásul falun nőttek fel. A házunkra legalább 30 éve nem költöttünk semmit, minden lerogy, tönkrement, kivülről is lepotyog a festés. Az udvarunk valami borzalmas, egy széknyi hely sincs az ajtóig, mert telerakták gépekkel, edényekkel, használt vassal, fával. Belül is nincs, ami tönkre nem ment volna. Anya ráadásul nem takarít semmit, én próbálok minél többet megcsinálni, de például a mosogatóban sem folyik el a víz, így nagyon nehéz. A szobájukban áll a mocsok, legalább 10 éve nem volt porszívózva. Értem én, hogy nekem lehetne, de oda nem mehetek be takarítani, illetve nem vagyok vízvezetékszerelő és a használt vasat se vihetem kézben eladni. Magukra sem adnak semmit, apa nagyon büdös szokott lenni.
Nem vicc ez, nem tudok csinálni semmit. Amióta az eszemet tudom mégcsak egy barátnőmet se hívhattam el, mert olyan a helyzet és egyedül nem megy.
Az a helyzet, hogy mindenképp beszélned kell velükk erről, még ha meg is sértődnek. Addig te sem tudsz mit csinálni, még be nem látják a helyzetet.
És ha még kiskorú vagy, és tényleg olyan súlyos, mint mondod, el is vehetnek a szüleidtől.
Fizess be nekik 3 nap wellnesre es addig amig ok pihennek a tesodal kozossen alaposan osszeramoltok es takaritotok ill tisztasagi festest rendeztek.
Hetkozben csak elmennek neha akkor is takarithatsz.
Mi is igy csinaltuk mikor idos nagyszulonel laktunk titokban takaritottunk amig o nem volt otthon.
Ha te még olyan fiatal vagy, hogy nem tudsz tenni azért, hogy javuljon a helyzet, akkor a szüleid nem lehetnek olyan nagyon öregek.
Amikor lomtalanítás van, amit tudsz, kihordasz. A mosogató alatt szedd le és pucold ki a szifont, lehet, hogy megoldja a problémát.
A szüleid hozzáállásán nem tudsz változtatni. Neked kell elviselhetőbbé tenni a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!