Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet valaki ennyire...

Hogyan lehet valaki ennyire igénytelen?

Figyelt kérdés

Édesapámról lenne szó. Nem, nem az a baj hogy nem fürdik vagy valami. Hanem:

- a zuhanyzóban nyírja a haját, maga után a hajat nem képes lemosni, mindig úgy hagyja a zuhanytálcát hogy tele van hajjal

- más borotváját használja az intim részeinek a borotválásához (legalábbis azt feltételezem, mivel egyszer az enyémet használta és nagyjából 3-4 centis szőrök lógtak ki belőle - 1. én nem növesztem akkorára + kimosom; 2. nincsen szakálla, ergo csak az maradt mert minden más testrésze szőrös)

- körömvágásnál a mosdóban hagyja a levágott körmeit/szanaszét repülnek a fürdőben és nem szedi össze/kimegy az udvarra, a bejárat előtt vágja le a körmeit (szerintem ez a szomszédoknak se szép látvány)

- a wc ülőkét képtelen lehajtani, illetve ha #2-est csinálja be se fúj maga után, tiszta sz*rszagú lesz a ház

- fürdéskor másnak a törölközőjét használja (nekem ez kifejezetten undi mivel nem szeretném az arcomat apám segge után törölni)

Ha szólok neki sem hallgat rám. Kezd kiakasztani.

16/L

2024. júl. 8. 21:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
13%
Ez van kislanyom,te ilyen fatert kaptal a mikulastol. Menj el a mekibe diakmunkazni es epits sajat furdot magadnak :)
2024. júl. 8. 22:05
 2/17 A kérdező kommentje:

egy értelmes kérdésre miért nem lehet értelmes választ kapni?

én sem hagyom elől a wcben a véres tampont b*sszameg.

2024. júl. 8. 22:10
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
Milyen kapcsolatotok van? Nem tudtok ilyesmit 4-fal között megbeszélni? Ezt is villággá kell kürtölni?
2024. júl. 8. 22:17
 4/17 anonim válasza:
88%
Ez azért tényleg nagyon durva és emellett ráadásul kegyetlenül gusztustalan is. Nem tudom, hogy valakit ez miért nem zavar, hogy ilyen, de az a baj, hogyha szembesíted őket a “szokásaikkal”, akkor nem értik meg, úgy gondolják, hogy ők mindent jól csinálnak, és te gondolod rosszul, te vagy “túl tisztaságmániás”. Ez nem tisztaságmánia, ez szimplán az alapvető higiénia betartása, és persze a másikkal szembeni tisztelet megadása, hogyha belép a fürdőszobába, ne a fent felsoroltak fogadják!
2024. júl. 8. 22:21
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
Teregesd ki a szennyest. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Ez van.
2024. júl. 8. 22:23
 6/17 anonim ***** válasza:
46%

És pontosan akkor mi a kérdés, hogy hogyan ? Hát a leírtak szerint. Amúgy nem értem a szenvedésedet mármint tartsd a cuccaidat a szobádba és ha borotválni akarsz kiviszed törölközőt szintúgy. Az ülőkét sosem értettem mármint ha én pisilek fel tudom hajtani ti miért nem tudjátok le ?

Ezt valaki magyarázza már meg nekem úgy úgy egy mozdulat egy csomó nőnek miért derogál ?

Az udvaron vágott körömmel szintén nem értek egyet mármint tetszés cucc lebomlik a szomszédokat még csak szerinted zavarja szóval kvázi téged zavar.

Nagywc után én sem fújok be mert általában büdösebb mint amit én termelek. Szóval ablak nyitás előre és kész.

Amúgy az eddig írt emberekkel tudom egyetérteni miért nem vele beszélsz ? Ha próbáltad keress másik lakást elég idős vagy akaszkodj rá valami csávora és költözz hozzá

2024. júl. 8. 22:27
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is volt ilyen igénytelen lakótársam. Semmit nem tudsz tenni, egyszerűen ilyen..
2024. júl. 8. 22:29
 8/17 anonim ***** válasza:
66%

"Semmit nem tudsz tenni"

De igen. Például tud kommunikálni. Egész civilizációk nőttek ki a földből a kommunikáció révén. Csodákra képes.

2024. júl. 8. 22:35
 9/17 anonim ***** válasza:
81%

Hát sajnos ilyen igénytelen, ezt igy kell elfogadni, az igényesség belülről fakad, ha felnőttként nincs jelen, már nem sok esély van változásra. Ha zavar, max. rendet tudsz utána tenni, neki ez igy megfelel, neked nem, sajnos rád maradt a takarítás

Nincs varázspálca erre .

Én is csak puffogok ilyen 48 /11 éves pasi közt, próbálok rendet tartani meg szembesítek az igénytelenséggel, csak szélmalom harc.

Az igényesség belülről fakad.

Vagy megszoksz, vagy megszöksz

2024. júl. 8. 22:44
 10/17 anonim ***** válasza:
97%
Anyukád hogy viseli el?
2024. júl. 8. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!