Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet egy apa ennyire...

Hogyan lehet egy apa ennyire mohó és írígy még a saját gyerekével szemben is?

Figyelt kérdés
Anyám még 2 éves koromban elvált apámtól. Kb 10 éves koromig egyedül volt és a nagyimnál éltünk. Soha semmiből nem volt vita hogy ki miből mennyit eszik. Aztán összejött a jelenlegi mostoha apámmal és lett egy kistesóm, aki már majdnem felnőtté vált. De a mai napig centire, grammra elkell mindent osztani, nehogy véletlenül valakinek is bármiből is több jusson egy falattal is. És a legrosszabb az egészben hogy nem csak velem, de anyámmal, vagyis a feleségével és a saját lányával, a saját vérével is ilyen. De mindennel. Csoki, édesség, nasi. Gyümölcsök, nyáron a dinnye, alma, minden. Mindennek szabályosan elkell hogy osztva legyen. Még a bablevesben a füstöltkolbásznak és pont egyforma hosszúnak kell lennie. Bár mára már megtanultuk letojni a fejét és nem foglalkozni vele, de még most is kiveri a hisztit ha nincs valami grammra elosztva.

júl. 7. 16:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
38%
20, én sem feltételeztem, hogy a gyerekek maguknak vásároltak. Annyit mondtam, a felnőttek, akiknek van pénzük, tudnak maguknak venni, nem kell a gyerekek szájából kinézni a nasit.
júl. 8. 12:02
 22/32 anonim ***** válasza:

21

De az azért meg van, hogy az a felnőtt már vett egyszer nasit? Zt írta, 6 felnőtt, 4 gyerek volt. Teszem azt vették 10 zacsi chipset. Az mindenkinek egy. De ha a 4 gyerek megevett fejenként 2 zacsit, akkor a 6 felnőtt osztozott a maradék kettőn.

júl. 8. 12:06
 23/32 anonim ***** válasza:
38%
22, akkor elmennek még venni. Miért gyerekként gondolkozol?
júl. 8. 12:12
 24/32 anonim ***** válasza:
50%

23

Értem. Tehát miután Jani kifizette a 10 zacskó chips rá eső részét, még menjen el venni, mert a Pisti gyerekei megették. Igazad van. Miért idiotakent gondolkozol?

júl. 8. 12:15
 25/32 anonim ***** válasza:
50%
Ja, meg van, gyereked van 23 és el nem tudod kepzelni, hogy nem körülötte kell hogy forogjon q világ.
júl. 8. 12:15
 26/32 anonim ***** válasza:
7%
Nem jött be, gyerekmentes vagyok. Tehát vagy nem szállok be a gyerekek kajájába, vagy nem szarrágok pár ezer forinton. Ilyen rohadt egyszerű.
júl. 8. 12:17
 27/32 anonim ***** válasza:
54%
Értem, tehát családi nyaralason te vagy fillére kiszámolod, hogy te hány kiflit fogsz enni, vagy mindent fizetsz. Oylan opció nincs is, hogy zavar, ha a Pisti fia megeszi az összes kiflit, amit amúgy te kifejezetten kértél a Pistitol, hogy azt hozzon neked a boltból. Értem. Te egy szent vagy. Az átlagot azért zavarja az iylen
júl. 8. 12:20
 28/32 anonim ***** válasza:
38%

Baráti v családi nyaraláson a felnőttek előre megbeszélik, ki mit áll, bizony.

Tudom, itt mindenkinek 2 állása volt 8 évesen, én meg nárcisztikus vagyok emiatt, de ha gyerekként tesókkal, unokatesókkal, szomszéd gyerekekkel kaptunk csipszet, csokit, kólát, fagyit, akkor *egymást* végigkínáltuk, és elosztottuk magunk közt, de a felnőttekről feltételeztük, hogy önellátóak. Nem kellett utánuk menni, hogy "biztos ettél eleget?". Nekem ez abszurd.

júl. 8. 12:29
 29/32 anonim ***** válasza:

#15 vagyok, nem gondoltam volna, hogy ekkora vitat inditok. Senki nem nezte ki a gyerekek szajabol a nasit, de hadd zavarjon mar, hogy nekunk felnotteknek kb semmi nem jutott. Mint irtam, egyik sem az en gyerekem. Egesz nap jegkremet, pufit, chipset nutellas kenyeret/kiflit/zsemlet stb ettek.

Mi a ferjemmel bevasaroltunk 30 ezerert a lidlben, meg itthonrol is vittunk par dolgot, a masik ket csalad is rengeteget fizetett. Ha szamolok 100ezerrel osszesen a ket napra, abbol mi felnottek nem sokat ettunk-ittunk. Azert ne kelljen mar tobb, mint 100ezerert bevasarolni ahhoz, hogy minden felnottnek csupan fele annyi (!) jusson, mint amennyi a gyerekeknek.

júl. 8. 19:10
 30/32 anonim ***** válasza:
35%

29, és nehéz lett volna előbb elvenni, ami kell, a többit meg a gyerekeknek adni?

Amúgy meg... nem leszek népszerű, de ha ennyit költöttetek szar kajákra, inkább jobb is, hogy ők ették meg. Mennyi pénz elpazarolva felesleges kalóriákra. Ezért dagadt minden második gyerek.

júl. 8. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!