Hogyan lehet egy apa ennyire mohó és írígy még a saját
gyerekével szemben is?
Figyelt kérdés
Anyám még 2 éves koromban elvált apámtól. Kb 10 éves koromig egyedül volt és a nagyimnál éltünk. Soha semmiből nem volt vita hogy ki miből mennyit eszik. Aztán összejött a jelenlegi mostoha apámmal és lett egy kistesóm, aki már majdnem felnőtté vált. De a mai napig centire, grammra elkell mindent osztani, nehogy véletlenül valakinek is bármiből is több jusson egy falattal is. És a legrosszabb az egészben hogy nem csak velem, de anyámmal, vagyis a feleségével és a saját lányával, a saját vérével is ilyen. De mindennel. Csoki, édesség, nasi. Gyümölcsök, nyáron a dinnye, alma, minden. Mindennek szabályosan elkell hogy osztva legyen. Még a bablevesben a füstöltkolbásznak és pont egyforma hosszúnak kell lennie. Bár mára már megtanultuk letojni a fejét és nem foglalkozni vele, de még most is kiveri a hisztit ha nincs valami grammra elosztva.
20, én sem feltételeztem, hogy a gyerekek maguknak vásároltak. Annyit mondtam, a felnőttek, akiknek van pénzük, tudnak maguknak venni, nem kell a gyerekek szájából kinézni a nasit.
júl. 8. 12:02
22/32 anonim válasza:
21
De az azért meg van, hogy az a felnőtt már vett egyszer nasit? Zt írta, 6 felnőtt, 4 gyerek volt. Teszem azt vették 10 zacsi chipset. Az mindenkinek egy. De ha a 4 gyerek megevett fejenként 2 zacsit, akkor a 6 felnőtt osztozott a maradék kettőn.
júl. 8. 12:06
23/32 anonim válasza:
22, akkor elmennek még venni. Miért gyerekként gondolkozol?
júl. 8. 12:12
24/32 anonim válasza:
23
Értem. Tehát miután Jani kifizette a 10 zacskó chips rá eső részét, még menjen el venni, mert a Pisti gyerekei megették. Igazad van. Miért idiotakent gondolkozol?
júl. 8. 12:15
25/32 anonim válasza:
Ja, meg van, gyereked van 23 és el nem tudod kepzelni, hogy nem körülötte kell hogy forogjon q világ.
júl. 8. 12:15
26/32 anonim válasza:
Nem jött be, gyerekmentes vagyok. Tehát vagy nem szállok be a gyerekek kajájába, vagy nem szarrágok pár ezer forinton. Ilyen rohadt egyszerű.
júl. 8. 12:17
27/32 anonim válasza:
Értem, tehát családi nyaralason te vagy fillére kiszámolod, hogy te hány kiflit fogsz enni, vagy mindent fizetsz. Oylan opció nincs is, hogy zavar, ha a Pisti fia megeszi az összes kiflit, amit amúgy te kifejezetten kértél a Pistitol, hogy azt hozzon neked a boltból. Értem. Te egy szent vagy. Az átlagot azért zavarja az iylen
júl. 8. 12:20
28/32 anonim válasza:
Baráti v családi nyaraláson a felnőttek előre megbeszélik, ki mit áll, bizony.
Tudom, itt mindenkinek 2 állása volt 8 évesen, én meg nárcisztikus vagyok emiatt, de ha gyerekként tesókkal, unokatesókkal, szomszéd gyerekekkel kaptunk csipszet, csokit, kólát, fagyit, akkor *egymást* végigkínáltuk, és elosztottuk magunk közt, de a felnőttekről feltételeztük, hogy önellátóak. Nem kellett utánuk menni, hogy "biztos ettél eleget?". Nekem ez abszurd.
júl. 8. 12:29
29/32 anonim válasza:
#15 vagyok, nem gondoltam volna, hogy ekkora vitat inditok. Senki nem nezte ki a gyerekek szajabol a nasit, de hadd zavarjon mar, hogy nekunk felnotteknek kb semmi nem jutott. Mint irtam, egyik sem az en gyerekem. Egesz nap jegkremet, pufit, chipset nutellas kenyeret/kiflit/zsemlet stb ettek.
Mi a ferjemmel bevasaroltunk 30 ezerert a lidlben, meg itthonrol is vittunk par dolgot, a masik ket csalad is rengeteget fizetett. Ha szamolok 100ezerrel osszesen a ket napra, abbol mi felnottek nem sokat ettunk-ittunk. Azert ne kelljen mar tobb, mint 100ezerert bevasarolni ahhoz, hogy minden felnottnek csupan fele annyi (!) jusson, mint amennyi a gyerekeknek.
júl. 8. 19:10
30/32 anonim válasza:
29, és nehéz lett volna előbb elvenni, ami kell, a többit meg a gyerekeknek adni?
Amúgy meg... nem leszek népszerű, de ha ennyit költöttetek szar kajákra, inkább jobb is, hogy ők ették meg. Mennyi pénz elpazarolva felesleges kalóriákra. Ezért dagadt minden második gyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!