Hogyan lehet egy apa ennyire mohó és írígy még a saját gyerekével szemben is?
Nekem két olyan barátnőm is van, akik 4, illetve 6 éves koruktól úgy nőttek fel mostoha apával, hogy a később született féltestvéreik javára nagyon durva megkülönböztetés volt a férfi részéről mind bánásmód, mind ajándékok és egyéb, anyagiakkal összefüggő lehetőségek terén, plusz ahogy egyikükkel bánt a mostohapja, az nem pusztán a "ridegtartás" kategória volt, hanem egyértelműen a lelki bántalmazás.
Szerintem ők nagyon örültek volna ennek a mindent kicentiző osztózkodásnak ahelyett, ami nekik jutott gyerekkorukban.
Nem tudom, hogy milyen a viszonyod a mostoha apukáddal, de nem lehet hogy ő pont ezzel akarta azt éreztetni és kifejezni feléd, hogy nem kivételezik a saját vér szerinti gyerekével?
Vagy még azt is el tudom képzelni, hogy esetleg neki volt valami fajta gyerekkori sérelme, traumája azzal, hogy a szülei nem egyformán szerették őt és a testvéreit.
Igencsak megsavanyítja az ember amúgysem könnyű életét egy ilyen faszarijóskával való együttélés. Hogy bírta anyád ennyi évig?
Ezzel nem lehet együttélni. Legtöbbnek súlyos hibái vannak, ha nem faszari, akkor elkaszinózza kurvázza a pénzét, vagy nem dolgozik, lusta, vagy kegyetlen, vagy kihasználó, vagy megrontja a lányát/ mostohalányát, ezért vagyok egyedül nekem nem hazudik senki se nem centiz!
8 as, ki van mérve minden amit megesznek centire, szerinted ez normalis? Mennyi stressz egy ilyen naponta fel tudod fogni, mikor mindig figyelve vagy, hogy mennyit tettél épp a szádba?
Jó hogy nem méri amit kitojnak is es nem köt zacskót a fenekükre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!