Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem őszinték hozzám a...

Miért nem őszinték hozzám a szüleim?

Figyelt kérdés

Tegnap apukám lement a boltba (DM), én pedig utána megkérdezem, mit vett. Azt mondta, semmit. Kérdezősködtem egy darabig, mert nem éreztem őszintének a válaszát. A válasz mindig „semmi” volt. A szüleim kiakadtak a kérdezősködésemre, úgyhogy elmentem, leültem a zongorához és játszani kezdtem rajt. Egy pillanatra megálltam a zongorázásban, és hallottam, hogy apukám kint azt mondja:

„Egy csomag óvszert vettem…” (a többit nem értettem, mit mond), erre anyukám:

„Rájöttem”. Kimentem, hogy lerántsam a leplet, megkérdeztem, mi olyan titkos azon, hogy mit vett, azt mondta, nem vett semmit. Korábban is találtam a fürdőben óvszert, de a szüleim úgy csinálnak, mintha nem lenne semmi. 17 éves lány vagyok, miért titkolóznak előttem a szexről??

júl. 6. 15:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
13%

9.

Jó, aki nem falra préselős, szenvedélyes szexuális életet, olyan durr bele, ahol jól esik, annak okés.

Én nem így élek a férjemmel, hogyha elfogy az óvszer akkor tervezünk előbb egy vásárlást. :D

A biztonsági része pedig a szakmám, semmi gond nincs a fogamzásgátlóval, ha anyuci egyáltalán beveszi, illetve nem fossa ki, vagy más gyógyszer nem üti.

A hüvelygyűrűnél még ez a veszély is 0.

De olyan felvilágosult és magas szexuális kultúrájú emberek vannak, akik még óvszereznek, meg megszakítanak. :D

júl. 6. 17:33
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
11, remélem életed végéig szeded azt a fogamzásgátlót. A gumióvszer a legbiztonságosabb módszerek egyike, mert a betegségek ellen is véd. A tabletta, hüvelygyűrű és miegyebek viszont nem.
júl. 6. 17:39
 13/22 anonim ***** válasza:
97%
8-as, ha annyira a szakmád lenne tudnád, hogy nem mindenki szedhet tablettát! Pl én sem, mert trombózis hajlamom van (igen, vizsgálták), meg még nem egy kizáró ok van. Lehet a kérdező anyja sem szedhet, vagy csak nem akar valami miatt.
júl. 6. 17:42
 14/22 anonim válasza:
95%
nem rád tartozik, ennyi.
júl. 6. 18:15
 15/22 anonim ***** válasza:
17%
Kimondottan faggatózni nem kellett volna, de szülőként máshogy látom, mint a válaszolók. Volt már, hogy megkérdezte a lányom, amikor látta, hogy vmi gyógyszert veszek be, hogy mi az, mire való, és megmondtam neki, hogy fogamzásgátló, hogy ne legyen kistesó. (Fiatalabb, mint a kérdésben szereplő lány.) Nem jöttem zavarba, nem lettem ideges, miért? 2 mondatot váltottunk róla, aztán folyt tovább a nap.
júl. 6. 18:39
 16/22 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
júl. 6. 19:24
 17/22 anonim ***** válasza:
92%
De ha ők érdeklődnek, kiakadsz...
júl. 6. 21:33
 18/22 A kérdező kommentje:

17

Ki mondta, hogy kiakadok?

júl. 6. 23:22
 19/22 anonim ***** válasza:
86%

Semmi közöd hozzá, mit vásárolnak a DM-ben, szóval nem is értem a kérdést.

Vagy szerinted a szüleid minden dolgáról tudnod kellene?

Piszok idegesítő lehetsz, hogy mindent mindig tudni akarsz...

júl. 7. 08:22
 20/22 anonim ***** válasza:
45%

Lehet,hogy szeretnek téged,és ezért nem akarták,hogy magadra vedd, hogy "nem akarnak belőled többet", szal nehogy sértésnek vedd,/nehogy félreértsd, mert pl csak nincs pénzük mégegy gyerekre, de nincs veled bajuk.

Vagy lehet,hogy utálnak, és ténylegesen belőled nem akarnak többet, és nem akarták, hogy kiverd a hisztit rajta.

Amúgy lehet,hogy éretlen személyiségüek,mert sokkal kevésbé akadtál volna ki, ha nyíltan megmondják.

júl. 7. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!