Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem őszinték hozzám a...

Miért nem őszinték hozzám a szüleim?

Figyelt kérdés

Tegnap apukám lement a boltba (DM), én pedig utána megkérdezem, mit vett. Azt mondta, semmit. Kérdezősködtem egy darabig, mert nem éreztem őszintének a válaszát. A válasz mindig „semmi” volt. A szüleim kiakadtak a kérdezősködésemre, úgyhogy elmentem, leültem a zongorához és játszani kezdtem rajt. Egy pillanatra megálltam a zongorázásban, és hallottam, hogy apukám kint azt mondja:

„Egy csomag óvszert vettem…” (a többit nem értettem, mit mond), erre anyukám:

„Rájöttem”. Kimentem, hogy lerántsam a leplet, megkérdeztem, mi olyan titkos azon, hogy mit vett, azt mondta, nem vett semmit. Korábban is találtam a fürdőben óvszert, de a szüleim úgy csinálnak, mintha nem lenne semmi. 17 éves lány vagyok, miért titkolóznak előttem a szexről??

júl. 6. 15:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%
Őszintém miért kéne elmondaniuk hogy mikor mit vesznek? Szerintem teljesen magánügy, nem tartoznak feléd elszámolással! Ha olyat vesznek amihez van közöd akkor azt úgyis elmondják
júl. 6. 15:58
 2/22 anonim ***** válasza:
98%
Mert van ami nem tartozik rád
júl. 6. 16:00
 3/22 anonim ***** válasza:
94%

Fordítva ülsz a lovon!

Majd ha tőled kérnek pénzt, akkor esetleg megkérdezheted, hogy mit vesznek belőle.

júl. 6. 16:11
 4/22 anonim ***** válasza:
92%

Én pl baromira nem akarnám tudni hogy apám óvszert vett

Fordított esetben nem lennél kiakadva ha neked is be kellene számolni mindig mindenről amit vettél?

júl. 6. 16:28
 5/22 anonim ***** válasza:
98%

"Kimentem, hogy lerántsam a leplet"

Tényleg 17 éves vagy? Ez a viselkedés 7 éves korban talán még elfogadható.

Másrészt nem világos, milyen leplet akartál te lerángatni a szüleid szexuális életéről...

júl. 6. 16:52
 6/22 anonim ***** válasza:
98%
Mert a szexuális életük nem rád tartozik. Lehet (sőt kell is) beszélni egy kamasszal a biztonságos szexről, védekezésről, a lelki oldalairól is stb de nem a saját szexuális életükről, hanem felvilágosítás szinten. A legtöbb kamasz amúgy sem kíváncsi rá, hogy mit használnak a szülei, vagy mikor vettek óvszert. Vagy egyáltalán arra, hogy élnek-e nemi életet. Nyilván tudja, hogy egy jó párkapcsolatban igen, de egy pillanatig sem érdekli, hogy mikor mivel védekezve.
júl. 6. 16:53
 7/22 anonim ***** válasza:
93%
17 éves vagy, nyári szünet van, és neked nincs SEMMI más programod, mint hosszan kérdezősködni arról, hogy apád mit vett a DM-ben. Hát sajnállak.
júl. 6. 16:53
 8/22 anonim ***** válasza:
18%

Azért, mert ez intim dolog.

Szerintem sokkal furább, hogy házas emberek óvszereznek.

júl. 6. 17:17
 9/22 anonim ***** válasza:
83%

8-as: miért lenne furább? A tabletta kifejezetten árt a nöknek, fölösleges lenne évtizedekig hormonokkal tömni magát, ha nem akarnak gyereket. Az óvszer nem árt senkinek, nem lesz töle semmi baja, és gyakorlatilag ha rendesen használják, olyan biztos, mint a gyógyszer. (A megszakítás meg nem védekezés! - szóval nem sok lehetöség van)

Mi a párommal a gyerekek után több mint 20 évig használtunk óvszert, szerintem tök normális dolog.

júl. 6. 17:21
 10/22 anonim ***** válasza:
97%

Minek ütöd bele az orrod mindenbe?

Te is beszámolsz nekik a szexuális életedről? Ha megvolt a felvilágosítás, akkor mire vagy még kíváncsi? Hogy ők személyesen heti hányszor kamatyolnak?

júl. 6. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!