Miért nem őszinték hozzám a szüleim?
Tegnap apukám lement a boltba (DM), én pedig utána megkérdezem, mit vett. Azt mondta, semmit. Kérdezősködtem egy darabig, mert nem éreztem őszintének a válaszát. A válasz mindig „semmi” volt. A szüleim kiakadtak a kérdezősködésemre, úgyhogy elmentem, leültem a zongorához és játszani kezdtem rajt. Egy pillanatra megálltam a zongorázásban, és hallottam, hogy apukám kint azt mondja:
„Egy csomag óvszert vettem…” (a többit nem értettem, mit mond), erre anyukám:
„Rájöttem”. Kimentem, hogy lerántsam a leplet, megkérdeztem, mi olyan titkos azon, hogy mit vett, azt mondta, nem vett semmit. Korábban is találtam a fürdőben óvszert, de a szüleim úgy csinálnak, mintha nem lenne semmi. 17 éves lány vagyok, miért titkolóznak előttem a szexről??
Fordítva ülsz a lovon!
Majd ha tőled kérnek pénzt, akkor esetleg megkérdezheted, hogy mit vesznek belőle.
Én pl baromira nem akarnám tudni hogy apám óvszert vett
Fordított esetben nem lennél kiakadva ha neked is be kellene számolni mindig mindenről amit vettél?
"Kimentem, hogy lerántsam a leplet"
Tényleg 17 éves vagy? Ez a viselkedés 7 éves korban talán még elfogadható.
Másrészt nem világos, milyen leplet akartál te lerángatni a szüleid szexuális életéről...
Azért, mert ez intim dolog.
Szerintem sokkal furább, hogy házas emberek óvszereznek.
8-as: miért lenne furább? A tabletta kifejezetten árt a nöknek, fölösleges lenne évtizedekig hormonokkal tömni magát, ha nem akarnak gyereket. Az óvszer nem árt senkinek, nem lesz töle semmi baja, és gyakorlatilag ha rendesen használják, olyan biztos, mint a gyógyszer. (A megszakítás meg nem védekezés! - szóval nem sok lehetöség van)
Mi a párommal a gyerekek után több mint 20 évig használtunk óvszert, szerintem tök normális dolog.
Minek ütöd bele az orrod mindenbe?
Te is beszámolsz nekik a szexuális életedről? Ha megvolt a felvilágosítás, akkor mire vagy még kíváncsi? Hogy ők személyesen heti hányszor kamatyolnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!