Lehet biciklizés közben a hátamon kenguruban a baba?
Figyelt kérdés
Kedves férjem találmanyajúl. 4. 19:41
11/35 anonim válasza:
8: egy esésnél ráesik a gyerekre...
Amúgy miért nem tesztek gyerekülést?
12/35 anonim válasza:
Gyerekules a biciklire es bukosisak a babara! Igy lehetne menni, ha tud ulni.
Ha nem tud, akkor ezzel varjatok meg.
14/35 A kérdező kommentje:
Nem tud még ülni mivel 5 hónapos és elkezdett variálni h h lehetne biciklin vinni.
júl. 4. 21:05
15/35 anonim válasza:
Sehogy. Ezzel várni kell még. Miért akarja 5 hónaposan biciklivel vinni? Érthetetlen.
16/35 anonim válasza:
Egyrészt sosem értettem, mi ez a mánia, hogy a gyereket az ember magára aggatja, nyilván amíg icipici, oké, de mi a bánatnak van a babakocsi amúgy? A férjednek meg üzenem, hogy nem normális, ha ezt komolyan gondolja, nem gondolkodik? Majd viszitek jövőre meg két év múlva biciklin, a férjed bírja ki...
17/35 anonim válasza:
Szerintem lehet, csak arra figyelj, hogy ha véletlenül elesnél akkor próbálj a gyerekre esni.
18/35 Darius- válasza:
Ha erősen meg van kötve és nem nagy a forgalom, akkor lehet. Lassan kell menni. Azt azért jó lenne tudnod, hogy nem a férjed találta fel ezt, már régóta bevett szokás és az orvosok is ajánlják gyalogos módon.
19/35 anonim válasza:
Hollandiában élek, itt simán viszik a legkisebbet hordozóban a biciklin, bár nem a hátára, hanem előre kötve. Én nem tenném.
20/35 anonim válasza:
Kengurut nem veszünk a gyereknek, mert nem egészséges.
Hordozni csak gyalog lehet, egyetlen épeszű ember sem sportolna gyerekkel a hátán, nem mellesleg minden hordozó leírásában szerepel, hogy TILOS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!