Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem lehet megérteni...

Miért nem lehet megérteni hogy nem kell senki?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, eddig még nem volt barátom, de a szüleim folyamatosan csesztetnek hogy miért nincs, biztos leszbikus vagyok.

Nem vagyok leszbikus, de abszolút nem tudok ismerkedni és őszintén szólva nem is akarok. Valamiért hatalmas nagy nyűgnek érzem azt hogy párkapcsolatom legyen.

jún. 28. 17:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
59%
en voltam a 17 es es ha valoban ilyen vagy akkor ha a kerdezo talal egy hozzad hasonlo jolelku es rendes fiut biztosan meg fogja talalni a szerelmet es az azzal jaro szepsegeket is az eletben. Bizzunk benne hogy sok ilyn ferfi van meg akik nemcsak a maguk oromet keresik a sexben hanem szeretettel megertessel viszonyulnak a parnerukhoz is. Az en elso hazassagom egy remalom volt 3 evig tartott. aztan talalkoztam egy olyan ferfivel akinek a leirasa hasonlit rad, kiveve nehany reszletet. most leszunk 47 eves hazasok. azert irom ezt hogy nem minden sikerul elsore de nem szabad felhagyni fiatalon a remennyel orokre.
júl. 5. 09:18
 22/22 anonim válasza:
A nem akarok átlagos nőt úgy értettem, hogy jobban tudjon szeretni az átlagnál és őszintébb legyen, lehetőleg.
júl. 5. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!