Fogadjam el hogy soha senki nem fog, , igazán" megérteni?
Figyelt kérdés
Van egy ,,probléma" (igazából nem az) az életemben és ha azt elmondom valakinek egyből ,,betegnek , őrültnek" hisz.... Es akkor még kérdezik miért nem merem elmondani élőben valakinek....
Amugy 15 éves lany vagyok és most ténleg nem önsajnáltatni akarom magam....
2018. márc. 6. 19:34
1/7 anonim válasza:
Hát így nem nagyon lehet mit írni. Esetleg ha kifejtenéd..
2/7 anonim válasza:
Jaj dehogynem sajnaltatni akard magadat... Feldobod a temat, hogy huuuu de kulonleges meg huuuu de orult vagy, minden reszlet nelkul, hadd jojjon mindenki teged kerdezgetni hogy jajcicuka hat teeenyleg, mi baaaaj...?
3/7 anonim válasza:
Egyet értek a 2-essel, mondjuk tényleg részletezhetnél, mert így nekem is csak az jött le az egészből, hogy részletek nélkül semmit nem tudunk segíteni, csak kérdezgetni hogy jajj mi a baj?
4/7 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom hogy ez jött le abból amit irtam 😣
Csak nem szeretném híresztelni, mivel felek hogy valaki felismerne😅
2018. márc. 6. 20:11
5/7 anonim válasza:
Hát ha élőben sem mondod el senkinek, akkor aztán nagyon esélyes, hogy ha itt leírod, hogy mi is pontosan ez a baj, akkor rögtön mindenki rajon, hogy te vagy xy.
6/7 anonim válasza:
Igen fogadd el! Teljes mertekben soha nem lesz olyan hogy valaki megert. ;)
Irhatod privatban, nem ismerek 29 nel fiatalabb lanyokat..
32N
7/7 anonim válasza:
"Teljes mertekben soha nem lesz olyan hogy valaki megert. ;)"
Úgy úgy F/41.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!