Szeretném megérteni a menekültek helyzetét? Ezekről miért nem beszél senki?
Nemrég olvastam egy cikket, hogy milyen rossz körülmények között laknak a menekültek.Én nem akarok kötekedni, de egy neves felsőoktatási egyetem kolijában (amiért fizetsz) sincsenek sokkal jobb helyzetek.Egy szintre jut egy fürdő, a szobák zsúfoltak, talán kosz nincs ennyi.
Ráadásul apukám katonaként volt kint többször is, látta a kinti helyzeteket, és az ő legjobb tudomása szerint a menekültek 90%-a nem háborús, hanem gazdasági menekült.Ezekről miért nem beszél senki?Ráadásul, ha megnyitom a linket, rögtön több videót dob ki, ahogy randalíroznak a menekültek.Én félnék, és félek is Bpn.Nálam nincs tv, mert szívszorító mennyi negatívum árad már csak a híradókból is, így pár napja tudatosultam csak a tényekkel (neten sem ezeket böngésztem).Először folyt a könnyem, annyira meghatott, hogy ennyien menekülnek (amúgy is érzelgős vagyok), de per pillanat kimennék a határra és nem engednék be senkit.Attól nem tartok, hogy előlünk bármit is elhabzsolnának, de veszélyes az ilyen tömeg.És ha most hagyjuk, akkor később sem lesz jobb.Ráadásul, mi lenne, ha mi is minden probléma elől elmenekülnénk?Aki találkozott velük, mi a véleménye róluk?
"Ráadásul, mi lenne, ha mi is minden probléma elől elmenekülnénk?"
Mit csinálnak a magyarok Londonban?
Szíriában mindet szétrobbantanak, mindenkit megölnek. Így persze gazdaság sincs. Ezért akár nevezhetnéd az illetőt gazdasági menekültnek, de azért például, ha valakit bezársz és ezért szomjan hal, a valódi ok mégis csak a bezárás, pedig tényleg szomjan hal. Ha ezt nem érted meg, semmit sem fogsz megérteni.
Afganisztánban, a kurdoknál, Pakisztánban a háború más formái vannak, végső soron ugyanezekért a gazdaság se működik, és menekülnek. Afrika egy sor országában szintén eltérők a háborús viszonyok, de ezért a gazdaság ott is erősen csekély, és ezért is menekülnek. De végső soron mégis az életüket mentik.
Az apukád vagy nem mostanában volt a mai háborús övezetekben, és ezért az információi hamiska (vagy ő sem érti), vagy pedig mostanában. Akkor gyanús, hogy - nem is akarok belegondolni, amit írnom kéne. Szóval gondolkozz. Ha lehet, az apukádat is beszéld rá erre.
"Én nem akarok kötekedni, de egy neves felsőoktatási egyetem kolijában (amiért fizetsz) sincsenek sokkal jobb helyzetek."
Ebből inkább az következik, hogy a kollégiumok helyzetén IS javítani kellene és nem fordítva.
"Ráadásul apukám katonaként volt kint többször is, látta a kinti helyzeteket, és az ő legjobb tudomása szerint a menekültek 90%-a nem háborús, hanem gazdasági menekült.Ezekről miért nem beszél senki?"
Százmilliók mennek el közpénzből arra, hogy ezt lekommunikálja a kormány a lakosságnak. Én erre nem mondanám, hogy nem beszél róla senki.
Ha valóban meg akarod érteni, ne a plakátháborút figyeld. Elhiszem, hogy szívet tépő 5-6 gyerekes kis családok nyomorúsága. De NEM tudjuk megoldani Afrika és Ázsia gondjait! ! !
És ha jól figyelsz: láthatod, hogy a beszökők nagy része (nem a pályaudvar mellett dekkoló kisgyerekesek) 18-38 közti katonakorú fiatal férfi. Még nincs fegyverük. De ha muszlimok, egyszer csak hopp: lesz. Ennek az egésznek Európa és a kereszténységnek a letörése a célja - okosabbak majd megmondják, erre a modern
Trójai Falóra
honnan az anyagi fedezet?
Kérdező!
Mit keresett apád hivatásos katonalént kint (hol is?) nem háborús övezetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!