Szeretném megérteni a menekültek helyzetét? Ezekről miért nem beszél senki?
Nemrég olvastam egy cikket, hogy milyen rossz körülmények között laknak a menekültek.Én nem akarok kötekedni, de egy neves felsőoktatási egyetem kolijában (amiért fizetsz) sincsenek sokkal jobb helyzetek.Egy szintre jut egy fürdő, a szobák zsúfoltak, talán kosz nincs ennyi.
Ráadásul apukám katonaként volt kint többször is, látta a kinti helyzeteket, és az ő legjobb tudomása szerint a menekültek 90%-a nem háborús, hanem gazdasági menekült.Ezekről miért nem beszél senki?Ráadásul, ha megnyitom a linket, rögtön több videót dob ki, ahogy randalíroznak a menekültek.Én félnék, és félek is Bpn.Nálam nincs tv, mert szívszorító mennyi negatívum árad már csak a híradókból is, így pár napja tudatosultam csak a tényekkel (neten sem ezeket böngésztem).Először folyt a könnyem, annyira meghatott, hogy ennyien menekülnek (amúgy is érzelgős vagyok), de per pillanat kimennék a határra és nem engednék be senkit.Attól nem tartok, hogy előlünk bármit is elhabzsolnának, de veszélyes az ilyen tömeg.És ha most hagyjuk, akkor később sem lesz jobb.Ráadásul, mi lenne, ha mi is minden probléma elől elmenekülnénk?Aki találkozott velük, mi a véleménye róluk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!