Szerintetek a baloldal képes lesz szavazókat szerezni azzal, hogy kiáll a menekültek mellett?
Figyelt kérdés
A népesség általános hozzáállását elnézve aligha, szóval nem értem mi a tervük ezzel.2015. júl. 18. 21:05
1/23 anonim válasza:
Nem valószínű.
Azzal tudna, hogyha jobb kerítést csináltatna, mint a Fidesz :D
2/23 anonim válasza:
1) nincs baloldal
2) nem
3) a menekültek ellen nem lehet kiállni, mivel az törvénysértés
3/23 anonim válasza:
2018 még odébb van, addigra valószínűleg rég el lesz felejtve az egész menekült mizéria.
4/23 anonim válasza:
Ugyan ezt játssza el Franciaországban is a baloldal. Ezzel a menekültek szavazatát akarják megszerezni nem az őshonos népességét. Előbb vagy utóbb a kormány felfogja adni a harcot a bevándorlás ellen és akkor bárki bejöhet az országba mint a franciáknál.
5/23 A kérdező kommentje:
Persze, én sem szeretném őket ide, van itt elég társadalmi feszültség nélkülük is. De miért ne lenne baloldal? Van, csak elég gyenge, és ezzel a menekültügyi állásfoglalással az is marad. Szóval nem értem a logikájukat o.O
2015. júl. 18. 21:14
6/23 anonim válasza:
Most írtam le nem figyelsz kérdező
7/23 anonim válasza:
"a menekültek szavazatát akarják megszerezni"
Na ja... :D
Mert a szír állampolgársággal olyan, de olyan szavazatokat lehet leadni Franciaországban... :DDD
8/23 anonim válasza:
"nem értem mi a tervük ezzel."
Ha a Fidesz A-t mond, akkor ők B-t. Ha a Fidesz jövő héten B-t mond, akkor ők A-t.
Ennyi az egész.
9/23 anonim válasza:
A baloldal annyira nincs képben, hogy mit is kellene csinálni, hogy az félelmetes.
10/23 anonim válasza:
Na ja... :D
Mert a szír állampolgársággal olyan, de olyan szavazatokat lehet leadni Franciaországban... :DDD
Én az ott élő francia állampolgársággal már rendelkező fekete és arab népességre gondolok akinek már van szavazati joguk.
Előbb gondolkozzál agyhaltokám mielőtt leírsz valamit rendben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!