Miért nem lehet megérteni hogy nem kell senki?
23 éves vagyok, eddig még nem volt barátom, de a szüleim folyamatosan csesztetnek hogy miért nincs, biztos leszbikus vagyok.
Nem vagyok leszbikus, de abszolút nem tudok ismerkedni és őszintén szólva nem is akarok. Valamiért hatalmas nagy nyűgnek érzem azt hogy párkapcsolatom legyen.
Kérdező!
Ha egyszer az életben aládvág valaki majd, utána nem fogsz tudni lemondani róla!
Bocsássatok meg az öndicséretért. Tegyük fel hogy én alá vágnék. Nagyon sok a szeretet bennem, őszinte, korrekt, lelki ismeretes vagyok, senkit soha nem verek át, inkább évtizedekig élek szex nélkül magányosan minthogy kamuzással csábítsak el valakit.
Jóindulatú vagyok, értelmes, jól nézek ki, 18 cm a méretem. Most nem jut több eszembe, ilyen vagyok, azt hiszem. Vannak hibáim pl nem akarok gyereket, nagyon lusta vagyok.., de a lényeg ha egy hozzám hasonló néhányszor le feküdne vele és megtapasztalná milyen velem, akkor talán megkedvelne. Azt hiszem talán megszeretne, ha megismerne.
Tehát ha egy szimpatikus pasit kipróbálna akkor gondolom nem bánná meg. Ha nem is illünk össze párkapcsolatra, akkor is egy élmény lenne, élet tapasztalatnak.
Bocs az öndicséretért csak léteznek ilyenek is mint én. De nem vagyok fő nyeremény, vannak hülyeségeim és bocsánat de válogatós vagyok jellemre. Szerintem ez érthető. Aki ilyen jellem mint én az nem akar átlag nőt. Ne haragudjatok a nagyképűségért csak le akartam írni őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!