Miert nem fogadja el az apját ?
Kislányom 2 éves és nem szeret az apjával lenni.
Ellöki, bàntja, azt mondja "apa nem jó"
Max 10 percig van el vele, utána löki el magától
Nem enged neki semmit, de tényleg semmit.
Amikor nincs itthon, keresi, de amikor haza ér nem érdekli, hogy ott van.
Látom az apján, hogy ez nagyon rosszul esik neki.
Mit tudnánk csinálni ez ellen ?
Valami tanács, tipp?
7es bocsáss meg, hogy el mertem menni, elintézni folyó ügyeimet.
Köszi a hasznos hozzászólást
"Majdnem kinyomta a szemét ceruzával, miközben ő aludt.
Szóval ez szerintem elnézhető, hogy felemeli a hangját , ha erre ébred fel."
Ezek szerint a 2 éves gyerek egy ALVÓ felnőtt felügyelete alatt volt. Merész vagy, én nem mernék egy ilyen kicsi gyereket magára hagyni, de a te dolgod, jó kis apuka, aki alszik egyet, míg rá van bízva egy ilyen kicsi gyerek.
"Nem ölelkezünk, puszilkodunk előtte, mert akkor is bántja az apját és hisztizik."
Na ez is az egyik probléma.
Nehogy már a farok csóválja a kutyát basszus.
Hisztizik? Hajrá. Nem kell foglalkozni vele. Ha abbahagyta, megint van anya és apa, addig nincs.
2 évesen is nagyon jól tudja, hogy ezzel sakkban tud titeket tartani. Miért hagyjátok?
12-es Gondolom Te 0-24-ben a gyerekedre vagy tapadva, és amíg Ő alszik, addig intézed a dolgaid (pisi, kaki, stb.)
Gratulálok, ügyes vagy!
Nem az ALVÓ felnőttre volt bízva a gyerek, hanem bemenet a szobába, amíg én pisiltem.
Érted? 2 perc.
Kiragadtad a lényeget...
Ha nincs hasznos tipped az eredeti kérdésemre, akkor mehetsz is a dolgodra!
A többieknek köszönöm a tippet , akkor hagyom hisztizni, amíg puszit adok apának 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!