Anyum miert nem fogadja el h nem vagyok jol lelkileg?
Regen se volt jo a kapcsolatunk de most valami botranyos.Tegnap este elkezdett velem kiabalni hogy en mar pedig egezseges vagyok es nem kell szoronganom, majd ket eves storykat hozott fel h en miert is vagyok ilyen rossz gyerek:/( tudom a hibaimat es belatom azokat de ez azert nagyot utott) tegnap este miközben anyum ordibalt velem panik rohamot kaptam es nem segitett hanem tovabb szidott h ne bogjek mar mint egy ot eves mikozeben sirva konyorgotem h csinaljon valamit de o erre kiment en meg alig kaptam levegot es ugy ereztem mintha meghalnek:/ noverem segitett utana h elmuljon de egesz nap kattog az agyam h miert tortenik mind ez velem es h miert nem ert meg engem
Valami tipp h mit csinaljak?
Sajnálom :(
Nekem csak egyszer volt pánikrohamom, azt hittem szívroham és végem.
(Hivtam a mentőket, a fickó nagyon sokat segített telefonon)
A gimidben van iskolapszichológus? Vele érdemes elbeszélgetned, illetve egy olyan tanárral, akiben megbízol (osztályfőnök, lehetőleg)
Ők remélhetőleg tudnak segíteni abban, hogy anyud is megértse a dolgot, és segíteni is tudnak.
Mi váltotta ki a tegnapi jelenetet?
Ha érzed hogy rosszul leszel, tegyél egy hideg vizes törülközőt a tarkodra, nagyon sokat segít hirtelen.
en is ezen vagyok kiakadva h miert nem tud normalis beszelni velem.Nem egyszer mondtam neki h nem vagyok jol lelkileg irasban szemtol szembe normalis semmi:/
mikro kiderult h bulimias vagyok akkor is en lettem a hulye picsa mert h biztos csak figyelmet akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!