Milyen gyakran szoktatok a szüleitekkel beszélni?
Figyelt kérdés
Akik már nem élnek otthon:
Milyen gyakran szoktatok a szüleitekkel beszélni?
Mennyit tartanátok egészségesnek/megfelelőnek?
jún. 21. 14:35
1/16 anonim válasza:
Minden nap beszélek velük és heti 2x találkozunk
3/16 anonim válasza:
Naponta, es hetnete találkozunk.
Nekem ez a normális, nagyon jó a kapcsolatunk.
4/16 anonim válasza:
Az én szüleimmel nem tartom a kapcsolatot.
A férjem szüleivel 1-2 naponta beszélünk pár percet vagy videochatelünk. Heti egyszer találkozunk általában, hétvégén, mert nem 3 percre laknak.
Szerintem ez a normális és egészséges.
5/16 anonim válasza:
Hetente egyszer találkozunk anyukámmal (apukám már nem él, de nem is volt jó a kapcsolatunk) azonkívül kb heti egyszer-kétszer beszélünk telefonon.
6/16 anonim válasza:
Minden nap beszélünk. Maximum 1 órát.
7/16 anonim válasza:
Nem laktunk messze egymástól, munkából hazajövet mindig beugrottunk. A férjem szüleivel nem igazán tartottuk a kapcsolatot. Sajnos már senki sem él.
9/16 anonim válasza:
Nagyjából három naponta beszélünk telefonon, akkor több órát is szoktunk. Meg amúgy napi szintű üzenetek. Nagyjából két-három havonta találkozunk, de akkor több napot vagyunk együtt nyilván. Az változik, hogy ők repülnek ki vagy én haza. Angliában élek.:D
10/16 anonim válasza:
Naponta többször beszélek telefonon anyukámmal. Kb 2 hetente találkozunk mert sokat dolgozunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!