Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti tudtok róla, hogy a szüleit...

Ti tudtok róla, hogy a szüleiteknek hány párkapcsolata volt mielőtt egymásra találtak? Szoktak veletek beszélni erről?

Figyelt kérdés

Velem egyszer beszéltek erről mert megkérdeztem.

Apámnak állítólag 3 barátnője volt anyám előtt, anyámnak 7-8 barátja volt

2018. júl. 21. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első nagy szerelmi csalódásomkor került ez szóba anyám és köztem.

Apámmal nem beszéltünk ilyesmiről.

2018. júl. 21. 15:58
 2/7 Metionin ***** válasza:
59%
Igen, anyámnak 1 udvarlója volt apám előtt de ő 16 évesen már férjhez is ment szóval nem tudott sok kapcsolatot létrehozni előtte. Apámnál nem tudom, azt tudom hogy egyszer visszament külföldre ahonnan jött mert válni akartak anyámmal és mellékesen csinált egy gyereket, aztán visszajött és mégsem váltak. Részegen szokott dicsekedni hogy milyen sok nővel szexelt de a szex ugye az nem feltétlenül párkapcsolat...az is lehet hogy random gyerekei is vannak valahol csak nem tudjuk, akkoriban nem volt ilyen menő a gyerektartás meg a dns vizsgálat (apám már 70).
2018. júl. 21. 16:08
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Ha jól tudom anyámnak senki apámnak 1.
2018. júl. 21. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudok ilyen dolgokat a szüleimről, de más dolgokban sem tudok róluk mindent, pl. sokáig nem tudtam, hogy anyám kézilabdázott.
2018. júl. 21. 16:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem tudok semmi ilyesmiről, sőt, azt sem tudom, hogy ismerték meg egymást.
2018. júl. 21. 17:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Anyának senki, apának voltak csajai de egyik sem komoly.

Nálunk nem volt tabu semmilyen téma.

2018. júl. 22. 07:13
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintetek az igazat mondják? az idősek szeretik magukat erkölcsösnek beállítani, a fiatalokon meg elszörnyülködni.

nagyszülők is éppen olyanok voltak, mint mai fiatalok, ott is voltak egy éjszakás kalandok, megcsalások, stb. stb., csak akkor nem fb-n, discoban ismerkedtek, hanem bálokban, mezőgazdasági munkákon...

csak hát ugye az ilyen dolgokat jobb "elfelejteni" vagy örökre titokban tartani.

2018. júl. 22. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!