Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim sehova sem engednek,...

A szüleim sehova sem engednek, már elegem van?

Figyelt kérdés
Én nem bírom már. Tini vagyok, tudtommal most kellene élnem az életem. Egy moziba nem engednek el. Mert nem bulizni akarok, vagy ilyenek, mert ha azt akarnék, még megérteném, hogy nem engednek el, na de hogy a barátaimmal sem engednek el egy moziba? Szerintem már túlzás. Csak jól szeretném magam érezni... és nem bezárva lenni. Szerintetek én gondolom túl vagy nekik van igazuk?
jún. 19. 20:25
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
8as akkor te nem találkoztál még az én szüleimmel..egész tini koromban azt hallgattam minek ide meg oda menni. 1x mehettem moziba. Mondjuk nálunk a pénz is számított, még az is baj volt ha a sajátból akartam költeni..( abból vettek egy csomószor tankonyvet meg olyan dolgokat amit szerintem a szulonek illene allni)
jún. 20. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!