Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim sehova sem engednek,...

A szüleim sehova sem engednek, már elegem van?

Figyelt kérdés
Én nem bírom már. Tini vagyok, tudtommal most kellene élnem az életem. Egy moziba nem engednek el. Mert nem bulizni akarok, vagy ilyenek, mert ha azt akarnék, még megérteném, hogy nem engednek el, na de hogy a barátaimmal sem engednek el egy moziba? Szerintem már túlzás. Csak jól szeretném magam érezni... és nem bezárva lenni. Szerintetek én gondolom túl vagy nekik van igazuk?
jún. 19. 20:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
16/19! Nana! Nemrég teljesen más világ volt. Kérdezd meg azt a szülőt aki elengedte a tini fiát-lányát és soha többet nem láthatja. Azon morfondírozik esetenként 20-éve, életben lehet vagy megölték? Szenvedhetett ha megölték? Mi lett vele? Kicsit Te is kérdező légy türelmesebb velük, próbálj kompromisszumokat kiharcolni, de te is légy kompromisszumképes.
jún. 19. 22:59
 22/31 anonim ***** válasza:
89%
13. Miért kérdezgeted állandóan az okát, hogy miért ilyenek? Honnan kellene ezt tudnia a kérdezőnek, vagy bárkinek? Lehet, már akkor is ilyenek voltak, amikor a kérdező még nem is élt!
jún. 19. 23:16
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
21 vagyok! Nem foglalkozom a pontozással. Nemrég felénk egy anyuka figyelmeztette a szülőket facebookon hogy a kislánya kint játszott az udvaron, és megált egy nagy autó. Hívogatták oda a kislányt de szerencsére a házba futott. Az anya kiment megnézni kik azok, de elhúztak.
jún. 19. 23:20
 24/31 anonim ***** válasza:
92%

Az én lányom fél éve múlt 18.

De már 16 évesen engedtem ide oda,hogy tapasztaljon. És bem bántam meg. Ebben a két évben rájött,hogy mi okozhat gondot neki. Szerencsére nem saját maga tapasztalta meg. De volt rá példa,hogy a barátnője italába kevertek valamit,és ő kísérte haza. Mikor elmúlt 18,már nyugodtan elengedtem,mert tudtam,ő már latja a veszélyeket.

A szüleid ezzel rosszat csinálnak,hisz attól,hogy jogilag nagykorú vagy,még belesétálhatsz csapdákba,amik az életedbe kerülhetnek.

Vagy úgy gondolják,hogy onnantól már nem az ő felelősségük?

jún. 19. 23:25
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet arra hivatkozni, hogy hú milyen világ van - aki most fiatal, az most fiatal. Rájuk kell zárni az ajtót, nehogy bajuk essen? Én a 90--es években voltam fiatal, akkor is voltak eltűnések, bűnesetek. Csak nem volt net és nem volt ilyen publikus.

16 a fiam és jön-megy, éli az életét. Tegnap este az osztálytársánál aludt, onnan indultak reggel osztálykirándulni a többiekkel. Szerintem nem rabolták el, reggel írt messengeren.

Hétvégén hovatovább elment bulizni! a többi 16 évessel. Én vittem őket oda és hajnalban én is vittem haza mindet.

A kérdező honnan tudná, mitől ilyen korlátoltak a szülei? Lehet nekik anno nem volt igényük a tyúkólnál tovább merészkedni, 17 évesen összeismerkedtek és azóta boldogan ülnek a tv előtt, minden ezen túl ördögtől való.

A szüleit nem tudja megválogatni.

jún. 20. 08:52
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem kell rájukzárni, én sem azt mondtam. Csak kompromisszumokat kell kötni. Ha baj van, akkor már agyalhatunk mit kellet volna csinálni.
jún. 20. 09:04
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Baj lehet akkor is, ha 19 lesz. Vagy 39.

Ez nem kompromisszum, hogy sehova nem mehet. Mert? Miért nem barátnőzhet, mehet plázázni (nem tudom, merre laknak), Mekibe vagy moziba? Majd ha lesz 20? Akkor már nem érheti baj? 48 vagyok és bőven érhet baj most is akár egy buszon, akár az utcán, akárhol. Nőként főleg.

jún. 20. 09:13
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
22es, azert mert csak az ő oldalarol beszel, hogy nem engedik el, de semmit nem mond okot, hogy miert nem. Ha megkerdi, azt mondjak, hogy mert csak? Onnan kene tudnia a kerdezonek, hogy leul, es megkerdezi, nem azon panaszkodik, hogy jajj nem mehetek sehova.
jún. 20. 09:15
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

8-as, nincs olyan??? Tényleg? Nálam még húszévesen is ment a pattogás, mi az, hogy merészelek elmenni moziba a barátnőimmel vagy korcsolyázni az exemmel.

Örülj, hogy a te szüleid normálisak, nem egy kontrollmániás idiótákból álló bagázs.

jún. 20. 10:52
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
17 lesz a fiam és önjáró, maximálisan bízom benne. Arra neveltem hogy bármi van mondja el. Ha nincs kedve suliba menni, akkor nem megy (nyilván a féléves max 3 napra gondolok). Pontosan tudja a határokat. Nem iszik nem cigizik. Sose tiltottam semmit. Mindig azoknál van gond, akik agyonféltik és bezárják a gyereket. A szüleiddel elég sok gond van..
jún. 20. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!