A szüleim sehova sem engednek, már elegem van?
Figyelt kérdés
Én nem bírom már. Tini vagyok, tudtommal most kellene élnem az életem. Egy moziba nem engednek el. Mert nem bulizni akarok, vagy ilyenek, mert ha azt akarnék, még megérteném, hogy nem engednek el, na de hogy a barátaimmal sem engednek el egy moziba? Szerintem már túlzás. Csak jól szeretném magam érezni... és nem bezárva lenni. Szerintetek én gondolom túl vagy nekik van igazuk?jún. 19. 20:25
1/31 anonim válasza:
"Tini vagyok"
Mit mondtál, ez mit is jelent konkrétan?
2/31 anonim válasza:
16 fölött, különben nem lehetne az oldalon kérdező.
3/31 A kérdező kommentje:
17 vagyok, de az tininek számít még nem?
jún. 19. 20:36
4/31 anonim válasza:
Lehet csak feltenek.. stb. Majd tuleled..
5/31 SIDLER22 válasza:
Kérdezd meg a szüleidet, hogy akkor hozzátok felmehetnek-e a haverok és elkérhetitek-e egy két órára a TV-t XD
6/31 anonim válasza:
Annak. Elég gaz igy. Mi lehet az oka, hogy ilyenek?
7/31 anonim válasza:
A problémádat nerm fogja megoldani, de erős túlzás, hogy moziba sem engednek el.
8/31 anonim válasza:
Füllentesz kicsikét! Olyan nincs, hogy nem engednek sehova, még moziba se. Lehet, hogy egyszer előfordult, mert rossz jegyet hoztál, és megbüntettek. Vagy este 9-kor akartál moziba menni. Vagy másnap dolgozatot írtatok. Hogy soha sehova nem engednek, na azzal ne akarj minket megetetni, nem vesszük be.
9/31 anonim válasza:
ha sehova nem engednek akkor menj el a tiltásuk ellenére. ha nem engednek szocializálódni azzal rendesen kibasznak veled (tapasztalat).
10/31 A kérdező kommentje:
8-as Én nem vágom mi ennyire hihetetlen ebben, hol hazudnék? Persze majd elkezdek összevissza hazudozni. Egyébként semmi rosszat nem csináltam hogy így viselkedjenek velem, a jegyeimet meg lekakilják, és nem este 9kor megyek moziba:D
jún. 19. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!