A szüleim sehova sem engednek, már elegem van?
Figyelt kérdés
Én nem bírom már. Tini vagyok, tudtommal most kellene élnem az életem. Egy moziba nem engednek el. Mert nem bulizni akarok, vagy ilyenek, mert ha azt akarnék, még megérteném, hogy nem engednek el, na de hogy a barátaimmal sem engednek el egy moziba? Szerintem már túlzás. Csak jól szeretném magam érezni... és nem bezárva lenni. Szerintetek én gondolom túl vagy nekik van igazuk?jún. 19. 20:25
11/31 anonim válasza:
Totálisan kizárt, hogy nem mehetsz sehova! Nincs ilyen!
12/31 A kérdező kommentje:
Én nem bírom komolyan mondom, miért ennyire hihetetlen? Ti még egyáltalán nem éltetek olyan szülőkkel akik semmit sem engednek?!
jún. 19. 21:14
14/31 anonim válasza:
A kerdezo miert hazudna? ez most nem egy ismerkedos kerdes 😂 Ettol meg a szulei lehetnek olyan szigoruak hogy nem engedik sehova.
15/31 anonim válasza:
Azért hazudna, mert unatkozik, és így magára tud vonni figyelmet, és élvezi, hogy hány embert beetetett. Nincsenek ilyen szülők, akik sehova nem engedik a gyereket, ha lennének, azok elmebetegek lennének.
16/31 anonim válasza:
Szerintem nincs igazuk, bár ez rajtad nem segít. Az én lányom is 17 éves, oda megy, ahova akar. Nyilván egyeztetünk, hogy ne ütközzön más programmal, megmondja hol lesz és nagyjából mikor jön haza. De azt sem én mondom meg, hogy mikorra jöjjön, mert 9-en vannak a baráti társaságban, akkor jön ő is haza, amikor a többiek. Én úgy gondolom, hogy most fiatal, most kell élnie. Az én szüleim nem ilyenek voltak (bár annyira nem voltak gázak, mint a tieid) és nekem úgy nem volt jó.
17/31 anonim válasza:
#15 a pelda akit tenyleg nem kellett volna kiengedni sehova de mind1.
18/31 anonim válasza:
18 éves leszel, aztán szevasz tavasz. Oda mész, ahová akarsz. 🤷🏼♀️
19/31 anonim válasza:
Miért nem diákmunkázol, akkor nem kellene otthon ülj.
20/31 anonim válasza:
Milyen a szüleid anyagi helyzete?
Sok szülő épp az ilyen szigor mögé rejti azt, hogy oké kislányom itt van a 10ezres mozira meg popcornra, azután hónap végén meg rágjuk kb a küszöböt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!