Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyenek a szerető és támogató...

Milyenek a szerető és támogató szülők? Hogy viselkednek?

Figyelt kérdés

jún. 16. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

Szeretnek és támogatnak.

Egyéb kérdés?

jún. 16. 23:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Bővebben?
jún. 16. 23:02
 3/5 anonim válasza:
76%
Mire gondolsz? Ez így kicsit tág. Az se mindegy te hány éves vagy, milyen életszakaszról van szó. Példának okáért azért írok párat, de így nehéz: Elfogadnak, megbízhatsz bennük, támaszaid jóban rosszban, megértőek, érdekli őket minden, ami veled kapcsolatos. Sokat beszélnek veled.
jún. 17. 01:32
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom, sajnos.

Amit a környezetemben láttam: nem bírálnak, nem kell félned, ha rossz jegyet kapsz, segítenek, motiválnak, elmondhatod nekik mi bánt és nem kiröhögnek, hanem tanácsot adnak. Amikor bajba kerülsz számíthatsz rájuk.

Csupa olyasmi, amiről nekem - és sok másik emberek - fogalma sincs, sajnos.

jún. 17. 09:24
 5/5 anonim ***** válasza:
86%
Elfogadnak (olyannak, amilyen vagy), támogatnak, érdeklik őket a terveid, céljaid, lehet velük jókat beszélgetni ilyen dolgokról. Nem beszélik ki a dolgaidat kívülállóknak (rokonoknak sem). Megértik, ha bánatod, rossz érzésed van valami miatt, nem érvénytelenítik az esetleges negatív érzéseidet (pl. "rá se ránts", "ne foglalkozz vele", stb.) Nem ítélkeznek, nem nyilatkoztatnak ki dolgokat. (Nekem ilyen soha a büdös életben nem volt, de barátnőm anyuja ilyen volt, annyira szerencsésnek tartottam őt mindig ezért.)
jún. 17. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!