Eltávolodhat-e emiatt végleg egy gyerek az apukájától szerinted? ⬇️
"Az apának nagyon kitartónak és ügyesnek kell lenni a kapcsolatépítésben, fenntartásban (gyerekkel)."
Nyilván az anyának is. Neki sem egyszerű, csak valahogy mindenki természetesnek veszi.
részletek híjján bárki lehet a hibás. Lehet, hogy az apát hibáztatja azért, mert az anyja sokat sírt. Az is lehet, hogy apuka tesz valamit.
Láttam ilyet olyan helyzetben, amikor az anyuka ellene nevelte az apjának a gyereket.
De olyat is, hogy anyuka nem tett semmit apuka ellen, de apuka meg minden kurvának elmondta anyukát, mert volt képe lelépni mellőle (apuka rendszeresen járt félre és anyuka megelégelte), és a gyereknek nem tetszett, hogy az apja lekurvázza anyukát, pláne, hogy gyerektartást sem fiezetett egy kanyit sem, anyukának kellett két állást vállalnia, hogy el tudja tartani a gyereket és magát. Amúyg apuka jól menő vállalkozó volt, szóval nem azért nem fizetett, mert nem volt miből.
Én nem értem az olyan embereket, akik simán bratyiznak a lator apukával.
Komolyan, mint Vilmos és Harry herceg. Tököm állna szóba azzal a ringyó Makillával.
#5:
Mi az, hogy "nem tudod"? Te valami pszicho vagy, aki most akar éppen beleszólni egy család magánéletébe, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!