Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eltávolodhat-e emiatt végleg...

Eltávolodhat-e emiatt végleg egy gyerek az apukájától szerinted? ⬇️

Figyelt kérdés
Ha évekkel ezelőtt, a válás időszakában sokat látta sírni, szomorkodni az anyukáját és emiatt elkezdett szolidarizálni vele, de az apa mindvégig tartja a gyerekkel a kapcsolatot, érezteti a gyerekkel, hogy fontos neki, akkor előfordulhat, hogy ennek ellenére eltávolodik az apukájától és elutasítja őt? Vagy az apa valószínűleg nem jól csinál valamit (pl. csak színleli a világ felé a törődést, de a négy fal közt érzi a gyerek, hogy nem őszinte a szeretete, törődése)?
jún. 13. 19:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Ha a gyerek anyja lépett volna félre, feltételezem, hogy nem őt látta volna zokogni a gyerek.
jún. 13. 22:30
 12/18 anonim ***** válasza:
96%

"Az apának nagyon kitartónak és ügyesnek kell lenni a kapcsolatépítésben, fenntartásban (gyerekkel)."

Nyilván az anyának is. Neki sem egyszerű, csak valahogy mindenki természetesnek veszi.

jún. 13. 22:32
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem tudom, hogy melyik fél vagy így nagyon nehéz választ adni, de mivel én is végig mentem egy ilyen időszakon így azt bátran ki tudom jelenteni, hogy itt ha a gyerek el hidegül az egyik szülőtől ott mindkét fél ugyanannyira hibás!
jún. 13. 23:57
 14/18 Katona Dius ***** válasza:
92%

részletek híjján bárki lehet a hibás. Lehet, hogy az apát hibáztatja azért, mert az anyja sokat sírt. Az is lehet, hogy apuka tesz valamit.

Láttam ilyet olyan helyzetben, amikor az anyuka ellene nevelte az apjának a gyereket.

De olyat is, hogy anyuka nem tett semmit apuka ellen, de apuka meg minden kurvának elmondta anyukát, mert volt képe lelépni mellőle (apuka rendszeresen járt félre és anyuka megelégelte), és a gyereknek nem tetszett, hogy az apja lekurvázza anyukát, pláne, hogy gyerektartást sem fiezetett egy kanyit sem, anyukának kellett két állást vállalnia, hogy el tudja tartani a gyereket és magát. Amúyg apuka jól menő vállalkozó volt, szóval nem azért nem fizetett, mert nem volt miből.

jún. 14. 00:09
 15/18 anonim ***** válasza:
42%

Én nem értem az olyan embereket, akik simán bratyiznak a lator apukával.

Komolyan, mint Vilmos és Harry herceg. Tököm állna szóba azzal a ringyó Makillával.

jún. 14. 02:47
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
Ez érdekes kérdés, ismerősök között van most válás, pasi megcsalta a nőt, kiderült. A gyerek 10 éves, meghallotta, hogy anyuka közli apukával, hogy pakoljon, és menjen. Most ő a rossz a gyerek szemében, hiszen ő küldte el...
jún. 14. 07:01
 17/18 anonim ***** válasza:
47%
Lehet. Én is így voltam gyerekként. Szüleim sajnos ugyan nem váltak el, de állandó volt a vita és konfliktus, én meg inkább anyám pártján álltam, míg odahaza laktam. (Mostmár egyikén se, rájöttem, hogy megérdemik egymást...)
jún. 14. 07:45
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

#5:

Mi az, hogy "nem tudod"? Te valami pszicho vagy, aki most akar éppen beleszólni egy család magánéletébe, vagy mi?

jún. 14. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!