Eltávolodhat-e emiatt végleg egy gyerek az apukájától szerinted? ⬇️
Figyelt kérdés
Ha évekkel ezelőtt, a válás időszakában sokat látta sírni, szomorkodni az anyukáját és emiatt elkezdett szolidarizálni vele, de az apa mindvégig tartja a gyerekkel a kapcsolatot, érezteti a gyerekkel, hogy fontos neki, akkor előfordulhat, hogy ennek ellenére eltávolodik az apukájától és elutasítja őt? Vagy az apa valószínűleg nem jól csinál valamit (pl. csak színleli a világ felé a törődést, de a négy fal közt érzi a gyerek, hogy nem őszinte a szeretete, törődése)?jún. 13. 19:08
1/18 anonim válasza:
Persze. Ha az apám megcsalná/elhagyná az anyámat, csinálhatna akármit, soha többet nem állhatna meg előttem.
2/18 anonim válasza:
Elmeletileg a valasnal nem a gyerektol valnak el, hanem egymastol.
Rettento nehez mindenkinek. Trauma. Ido kell a feldolgozasahoz.
Minden erzes ervenyes. Ha a gyerek szerint nem oszinte az erzes, akkor az ugy is van. Sajnos.
3/18 anonim válasza:
Nem ez a világ vége, vannak, lesznek és legyenek is sokkal fontosabb dolgok, mint hogy ilyen gyerekes dolgokkal tömd már most a gyereked elméjét. Ne terheld rá a gyerekre a saját ostoba gondolkodásodat, és azt hogy ha ez meg az sír, az mindennek a vége. El kell fogadni, hogy a pakliban benne volt ez is.
4/18 anonim válasza:
Ne reménykedj, hogy csak színleli! Hogy jött ez egyáltalán? Ki vagy te a jelenetben? Hagyd békén a gyerek meg az apja kapcsolatát!
5/18 A kérdező kommentje:
4: Nem tudom békén hagyni, mert a gyerek elutasítja az apját, pedig nincs ellennevelés. Egyedül az történt, hogy sokat látta sírni a gyerek az anyját a válás időszakában. Ezért kérdezem, hogy hagyhatott-e ez benne ekkora nyomot, ami miatt eltávolodott az apjától.
jún. 13. 21:47
6/18 A kérdező kommentje:
Vagy ugyanúgy benne van a pakliban, hogy az apa tesz valamit rosszul, ami miatt ilyen lett a kapcsolatuk.
jún. 13. 21:49
7/18 A kérdező kommentje:
A 3as meg rébuszokban beszél, nem is értem, mit akar kihozni belőle, hogy ki terhel, ki tömköd, meg mire is gondolt a költő?!
jún. 13. 21:52
8/18 anonim válasza:
Inkább te beszélsz rébuszokban ahelyett, hogy megmondanád, hogy ki vagy te. És ez nem véletlen.
9/18 anonim válasza:
Ahogy romlott a kapcsolatunk a feleségemmel, úgy hidegült el a gyerekkel is a kapcsolatom. Az apának nagyon kitartónak és ügyesnek kell lenni a kapcsolatépítésben, fenntartásban (gyerekkel). Nem voltam elég kitartó. Nem néztem tétlenül a semmittevését.
Már csak azt vettem észre, hogy pénztárca vagyok a gyereknél. Se közös program, se közös kaja, kivéve ha étteremben én fizettem. Amikor elzartam a penzcsapot, vége lett a normál kapcsolatunknak is. Valaki hibázott nálatok is, ennyiből nem derül ki, hogy hol és mennyiben
10/18 anonim válasza:
1# Nem csak a férfi csalhatja meg a feleségét (gyerek anyját) Fordított esetben ki állna meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!