Ha válás utan az apa eltávolodik a gyerekétől, gyerekeitől, annak mi szokott jellemzően inkább az oka lenni?
Egyik sem. Amikor elváltunk az anyjával, még úgy volt megbeszélve, hogy a szomszédos városban fognak lakni. Amint lett új párom, rögtön begőzölt és visszamentek az anyjához lakni, mert ő még abban a hitben élt, hogy újra összejövünk és odaköltözöm hozzájuk. Csakhogy én boldog voltam, hogy végre sikerült elválnunk és eszem ágában sem volt vele újra összejönni.
300 km távolságból már értelmetlen volt apásat játszani és a gyerektől is eltávolodtam. Na persze már előtte sem volt nagy a kötődés, de a távolság megtette a hatását.
Az anyjával sem akartam még ki tudja hány évig kapcsolatban maradni a gyerek ürügyén, így továbbléptem.
Jól tettem, mert azóta már kiköltöztek külföldre, szóval úgyse lett volna láthatás. Akkor minek? Látni, ahogy más felneveli a gyerekem a saját képére? Kösz, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!