Ha válás utan az apa eltávolodik a gyerekétől, gyerekeitől, annak mi szokott jellemzően inkább az oka lenni?
28!
Ha nincs ideje meg kedve az apának futkosni, akkor mi a kérdés? Nem az anya hibája, nem az új asszony hibája, egyedül az övé.
Te nő vagy vagy ferfi? Te csakúgy hagynád a gyereket az exnel? Mert dolgozol, mert új család van? Ha nem, akkor mi álkérdés? Rajtad múlik. Ha nem, akkor megint mi a kérdés? Rajtad múlik. Ante gyereked, a te életed, a te döntésed.
32!
Elolvastam.
SOHA NEM MÁS HIBÁS. Az a hibás, aki nem látogatja a gyerekét. Megegyszer felteszem a kérdést neked: te hagynád a gyerekedet vagy megpróbálnál mindent? A TE GYEREKED. A TE DÖNTÉSED.
Nem ezt akarják az anyák? A vérszerinti apa kerüljön ki a képből, hogy az új pótapa a helyébe léphessen. Ehhez az első lépés a költözés, mert tudják, hogy az ember úgyse fog tudni kiadni egy valag pénzt útiköltségre a gyerektartás mellett. Ez a bíróságok célja is, nem? Ha nem így lenne, akkor az alapértelmezett elhelyezés a 50-50 lenne. De nem, legyen csak egy szülőnél elhelyezve a gyerek és a másikat zárjuk ki az életéből.
Azt senki ne gondolja komolyan, hogy egy apának lesz ráhatása a nevelésre kéthetente egyszer. Ha pedig az anyja nem akarja gyakrabban elengedni, akkor onnantól a bíróság se fog gyakoribb láthatást megítélni.
A nők könnyen dumálnak, hiszen mindig ők kapják a felügyeleti jogot, de ha hirtelen megfordulna a helyzet és a férfiak kapnák, akkor nem lenne akkora a mellény sem. Ha az új feleség neveli fel a gyereküket és ők semmit nem tehetnek, mert csak kéthetente találkozhatnak, akkor igen savanyúvá válik az a szőlő.
Ennek a fos rendszernek int be sok férfi és hagyja ott az egészet. Szenvedjen ezzel a franc.
34!
Nos, más meg addig nem alapítana új családot és vállalna bele új gyereket, amíg a régivel enm rendeződik a kapcsolta....
Éga pofámól a bőr, komlyan. Nem volt valami példaszerű az életem, kétszer is elváltam, 2-2 gyerekem anyjaitól. De a gyereketől soha!
Nincs azaz aranypunci, vagy külföldi ösztöndíj, bármi, amiért letettem volna arról, hogy mésfélórásy erősen gyorshajtásgyanús vezetés után egy órát legyek az egyikkel.
A házadat elviszi az asszony, a NAV, a vihar, az autó meg szétrohad, vagy fejreállsz egy jégfolton, gyerek a tied, semmi más.
Nincs szemetebb árulás, mint csak úgy kiszivárogni az életéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!