Mit gondolnátok ha a lányotok így vezetné fel a párja bemutatását?
Mióta számít a tetoválastól vadnak bárki is?
Párom orvos, és van tetoválasa, nem is kevés. Szóval ha éppen rajta múlna az életed akkor már ne is segítsen rajtad mert "vad"
Milyen világot élünk már...
Még jó, hogy anyám nem volt ilyen.
Nővérem is meg én is, havonta 2 havonta festjük a hajunkat, igaz, nekem a 2 terhességgem miatt még csak 2 tetkom van, de lesz tobb is, tesomnak az oldala, a háta a combja ki van tetoválva, nem is tudom hány helyen át van szúrva a füle, nekem szintén + pc-k.
Bajba lett volna anyám, mert a férjemnek át van szúrva a nyelve, a szája, a szemöldöke, 3 helyen a füle, ki van tetoválva.😂
Én igazából csak azon csodálkozom, hgoy a lányotk még tartja veletek a kapcsolatot.
Anyám hasonlóan ítélkezős bunkó, szóval a barátomat 3,5 év után látta először, és azóta sem.
ÉN nem járok haza amióta elköltöztem mert nem vagyok kíváncsi a beszólogatásaira, de a barátomat meg főleg védem tőle.
Megjegyzem az exem, az inges, öltönyös tisztelettudó, visszahúzódó "kedves, normális, udvarias" férfi erőszakolt meg az együttélésünk végén (ezért szakítottam) - persze szerintük én hazudok, mert "ő nem ilyen". Jó.
A vőlegényem meg, aki halálfejes pólókban jár, feketében, nemhogy tettleg, szavakkal sem bántott még soha.
De ugye mivel ő "másként öltözködik" biztosan sátánista, veri a nőket, gyereket áldoz éjjelente stb.
Hagyjuk, anyám egy kretén - röviden.
Haha, erről eszembe jut egy volt kolléganőm. Kedves, szelíd, szőke úriasszony volt. Egy időben rengeteget panaszkodott, hogy a kisfia milyen borzasztó lányt szedett össze magának, mert hát szerencsére komoly gond nincs vele, de ahogy kinéz... na, hát ő nem ilyen kislányt képzelt el neki, és majdnem sírt mellé. Na, egy szép napon bejöttek meglátogatni az anyukát, a lány kedves mosolyú, tetova és piercing mentes, csinosan öltözött, ámde fekete vékony afrofonatos hajú lányka volt.
A kisfiú pár évvel később megismerkedett egy kedves, szelíd, szőke úrilánnyal, és elvette feleségül. Kiköpött mása anyukának. Mindenki boldog. Hátha nektek is szerencsétek lesz. De ezen azóta is röhögök magamban, hogy ennyire hogy lehet a saját buborékjában élni valakinek, és hogy a kisfiúcska hogy becsicskult a végére.
Mostmár érdekel hogy alakult. Vasárnap este van, szóval gondolom találkoztatok a sráccal.
Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!