Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolnátok ha a lányotok...

Mit gondolnátok ha a lányotok így vezetné fel a párja bemutatását?

Figyelt kérdés
Szóval hétvégén a lányunk hazahozza a párját, de ma reggel amikor beszéltünk telefonon, azt mondta, hogy “Kérlek adjatok neki egy esélyt, és ne ítéljetek elsőre. Nem kell szeretnetek, csak légyszi legyetek kedvesek.” Eddig ha bármit így vezetett fel a lányunk, az nem igazán volt jó, és elég sok dolgot “el kellett fogadnunk”. Valahol a színes hajjal kezdődött ez 16 évesen, aztán a tetoválások, és hasonlók. Nem fogjuk nyilván kitagadni, de tudja mi a véleményünk. Ahogy a bátyja ugyanezen ment át. Nem tudom, mit csináltunk, de lett két tetovált, “vad” gyerekünk, pedig nem erre neveltük őket. A fiúnk ehhez képest egy viszonylag aranyos lányt szedett össze. De ahogy a lányunk ezt felvezette, ez annyira nem bíztató, ti mit gondolnátok? A fiúnk elvileg ismeri már a srácot, és szerinte jófej, de ez még nem feltétlen jelent jót, főleg hogy a lányunk miért mutatta be neki előbb? (21 a lányunk és 25 a fiúnk)

máj. 31. 11:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%
Tetoválás, színes haj? És ez miatt ti “vadnak” tartjátok a gyerekeiteket akkor ti még nem láttatok igazi “vadgyereket”. Ja, meg nem ártana kicsit elgondolkozni azon, hogy a saját gyereketek konkrétan fél tőletek, jobban mondva a reakciótoktól. Ez nagyon nem normális! Talán azért mutatta be előbb másnak mert ő nem ilyen mint ti.
máj. 31. 21:27
 52/61 anonim ***** válasza:
100%

Mióta számít a tetoválastól vadnak bárki is?

Párom orvos, és van tetoválasa, nem is kevés. Szóval ha éppen rajta múlna az életed akkor már ne is segítsen rajtad mert "vad"

Milyen világot élünk már...

máj. 31. 22:02
 53/61 anonim ***** válasza:
100%

Még jó, hogy anyám nem volt ilyen.

Nővérem is meg én is, havonta 2 havonta festjük a hajunkat, igaz, nekem a 2 terhességgem miatt még csak 2 tetkom van, de lesz tobb is, tesomnak az oldala, a háta a combja ki van tetoválva, nem is tudom hány helyen át van szúrva a füle, nekem szintén + pc-k.

Bajba lett volna anyám, mert a férjemnek át van szúrva a nyelve, a szája, a szemöldöke, 3 helyen a füle, ki van tetoválva.😂

jún. 1. 06:23
 54/61 anonim ***** válasza:
100%

Én igazából csak azon csodálkozom, hgoy a lányotk még tartja veletek a kapcsolatot.

Anyám hasonlóan ítélkezős bunkó, szóval a barátomat 3,5 év után látta először, és azóta sem.

ÉN nem járok haza amióta elköltöztem mert nem vagyok kíváncsi a beszólogatásaira, de a barátomat meg főleg védem tőle.

jún. 1. 07:34
 55/61 anonim ***** válasza:
100%

Megjegyzem az exem, az inges, öltönyös tisztelettudó, visszahúzódó "kedves, normális, udvarias" férfi erőszakolt meg az együttélésünk végén (ezért szakítottam) - persze szerintük én hazudok, mert "ő nem ilyen". Jó.

A vőlegényem meg, aki halálfejes pólókban jár, feketében, nemhogy tettleg, szavakkal sem bántott még soha.

De ugye mivel ő "másként öltözködik" biztosan sátánista, veri a nőket, gyereket áldoz éjjelente stb.

Hagyjuk, anyám egy kretén - röviden.

jún. 1. 07:38
 56/61 anonim ***** válasza:
100%
Persze, aki ezt a stílust szereti, esetleg a kedvenc műfaja a heavy metal death metal ilyesmi, az csak szar ember lehet.
jún. 1. 07:57
 57/61 anonim ***** válasza:
100%

Haha, erről eszembe jut egy volt kolléganőm. Kedves, szelíd, szőke úriasszony volt. Egy időben rengeteget panaszkodott, hogy a kisfia milyen borzasztó lányt szedett össze magának, mert hát szerencsére komoly gond nincs vele, de ahogy kinéz... na, hát ő nem ilyen kislányt képzelt el neki, és majdnem sírt mellé. Na, egy szép napon bejöttek meglátogatni az anyukát, a lány kedves mosolyú, tetova és piercing mentes, csinosan öltözött, ámde fekete vékony afrofonatos hajú lányka volt.

A kisfiú pár évvel később megismerkedett egy kedves, szelíd, szőke úrilánnyal, és elvette feleségül. Kiköpött mása anyukának. Mindenki boldog. Hátha nektek is szerencsétek lesz. De ezen azóta is röhögök magamban, hogy ennyire hogy lehet a saját buborékjában élni valakinek, és hogy a kisfiúcska hogy becsicskult a végére.

jún. 1. 11:02
 58/61 anonim ***** válasza:

Mostmár érdekel hogy alakult. Vasárnap este van, szóval gondolom találkoztatok a sráccal.

Na?

jún. 2. 20:52
 59/61 A kérdező kommentje:
Ki gondolta volna, a fickó pszichológiát hallgat… hosszú ingben és farmer nadrágban volt, szóval tetoválásról nem tudok nyilatkozni. Folyton a lányunkon volt a keze… De őszintén sokkal rosszabbra számítottunk. Most hétvégén legalább hivatalosan is megtudtuk, hogy még mindig dohányzik a lányunk, mert a fickó elszólta magát… Már tini kora óta sejtettük egyébként.
jún. 2. 21:31
 60/61 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi van, ha cigizik? A te egészséged, vagy a gyereké?
jún. 3. 06:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!