Mit gondolnátok ha a lányotok így vezetné fel a párja
bemutatását?
Figyelt kérdés
Szóval hétvégén a lányunk hazahozza a párját, de ma reggel amikor beszéltünk telefonon, azt mondta, hogy “Kérlek adjatok neki egy esélyt, és ne ítéljetek elsőre. Nem kell szeretnetek, csak légyszi legyetek kedvesek.” Eddig ha bármit így vezetett fel a lányunk, az nem igazán volt jó, és elég sok dolgot “el kellett fogadnunk”. Valahol a színes hajjal kezdődött ez 16 évesen, aztán a tetoválások, és hasonlók. Nem fogjuk nyilván kitagadni, de tudja mi a véleményünk. Ahogy a bátyja ugyanezen ment át. Nem tudom, mit csináltunk, de lett két tetovált, “vad” gyerekünk, pedig nem erre neveltük őket. A fiúnk ehhez képest egy viszonylag aranyos lányt szedett össze. De ahogy a lányunk ezt felvezette, ez annyira nem bíztató, ti mit gondolnátok? A fiúnk elvileg ismeri már a srácot, és szerinte jófej, de ez még nem feltétlen jelent jót, főleg hogy a lányunk miért mutatta be neki előbb? (21 a lányunk és 25 a fiúnk)
#14. Úristen, csoda, hogy még nem égettétek meg máglyán a szerencsétlent, mert mer úgy kinézni, ahogy szeretne :D tanul, dolgozik, biztos semmirekellő lesz, mert van némi festék a bőrében meg a haján :D
máj. 31. 14:02
32/61 anonim válasza:
Jaaaj..nekem nincs tetkóm sosem akartam, de szüleim szerint is minimum arcoskodó b.rom akinek tetkója van..mintha a tetkó nélküliek közt nem lenne😀 nem csodálom ezt a felvezetést, tudja milyenek vagytok.
Nem akarom bántani anyáméket de kb hasonlóan vélekedne mindenről mint a kérdező..plusz szerintük aki fut az nem normális, egyszer láttak a tvben egy nőt aki karacsony napján is futott, és rögtön ment a beszólás hohy biztos nem főzött stb, meg hogy nem százas. Bezzeg az hogy ők ülnek a tv előtt és legalább 120 kg mind az nem baj, az normális🤔
máj. 31. 14:02
33/61 anonim válasza:
Csak nehogy kiderüljön, hogy még ráadásul vegán is a srác, mert akkor apu kaphatja elő a vadászpuskát.
máj. 31. 14:20
34/61 anonim válasza:
lett két tetovált, “vad” gyerekünk, pedig nem erre neveltük őket
De jó, hogy nem vagy az anyám, pedig tetkóm sincs.
máj. 31. 14:43
35/61 anonim válasza:
Én átérzem. Nehéz lehet. :(
máj. 31. 14:52
36/61 anonim válasza:
25 a fiúnk
Ha közös fiútok van a férjeddel, mi bajod a leszbikusokkal, te perverz? :D
máj. 31. 14:56
37/61 anonim válasza:
Mi volt a gáz a sráccal? :D
máj. 31. 15:03
38/61 anonim válasza:
§A lányunknak jelenleg hosszú pirosas vörös haja van, már nem is tudjuk hány tetoválása, a fülében több fülbevaló, szociológiát hallgat és egy kávézóban dolgozik. Mindenféle ilyen barátai vannak, van olyan is aki leszbikus… Nyilván bulizik is, és régebben gondolom pasizott is. Egy pasit ismertünk, de az a gyerek valami szörnyű volt, azt tudtuk, hogy a lányunknál is lázadás, az biztos… A zenei stílusa is vadabb, és általában fekete/piros/kék és sötét színeket hord, és úgy is sminkeli magát."
Most áruld már el, ebben a felsorolásban mi az, ami negatív dolog? Nem értem sehogysem. 66/N
máj. 31. 15:07
39/61 anonim válasza:
Az, hogy kávézóban dolgozik, mindennek a teteje 😂😂😂
máj. 31. 15:13
40/61 anonim válasza:
Bírom, amikor a tetováltságot a bigott vaskalapos népek párosítják valami drogos nagypofájú rabszolgával :D Ha tetovált, már nem is lehet rendes, diplomás, udvarias, szerény ember... Mikor tér észhez végre az ország? Már kb minden országban túlléptek ezen, csak mi vagyunk ennyire elmaradottak. Jó reggelt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!