Mit gondolnátok ha a lányotok így vezetné fel a párja
bemutatását?
Figyelt kérdés
Szóval hétvégén a lányunk hazahozza a párját, de ma reggel amikor beszéltünk telefonon, azt mondta, hogy “Kérlek adjatok neki egy esélyt, és ne ítéljetek elsőre. Nem kell szeretnetek, csak légyszi legyetek kedvesek.” Eddig ha bármit így vezetett fel a lányunk, az nem igazán volt jó, és elég sok dolgot “el kellett fogadnunk”. Valahol a színes hajjal kezdődött ez 16 évesen, aztán a tetoválások, és hasonlók. Nem fogjuk nyilván kitagadni, de tudja mi a véleményünk. Ahogy a bátyja ugyanezen ment át. Nem tudom, mit csináltunk, de lett két tetovált, “vad” gyerekünk, pedig nem erre neveltük őket. A fiúnk ehhez képest egy viszonylag aranyos lányt szedett össze. De ahogy a lányunk ezt felvezette, ez annyira nem bíztató, ti mit gondolnátok? A fiúnk elvileg ismeri már a srácot, és szerinte jófej, de ez még nem feltétlen jelent jót, főleg hogy a lányunk miért mutatta be neki előbb? (21 a lányunk és 25 a fiúnk)
Léteznek terápiák az efféle mentális problémákra, amiben te/ti szülők jelenleg vagytok.
Ha szükséged van segítségre, én eléggé beleástam magam a családi és kapcsolati dinamikába, írhatsz.
De csakis annak tudok segíteni, aki rálát saját magára.
máj. 31. 11:49
3/61 anonim válasza:
21 éves felnőtt nő. Úgyis azzal van, akivel akar. Gondolom ismer már titeket és kicsit tart a véleményetektől.
máj. 31. 11:50
4/61 anonim válasza:
21 evesen en most koltozok ti, pont az ilyen mentalitas miatt, nem vagyok tetovalt, de konyorgom, ha valaki tetovaltatni szeretne magat, mi a problema? Ti jobbak vagytok, "nem erre neveltetek"? Es mire neveltetek? A klonotokka? Azert mutatta be elobb a batyanak, mert neki nem valami vizsgara kell keszulnie.
máj. 31. 11:53
5/61 anonim válasza:
Szines haj es tetovalas? Ez volt eddig a nagy bune ennek a szerencsetlen lanynak? Esetleg buli, pasik?
Na ne. Na ne, ki gondolta volna, hogy fiatal es eli az eletet ugy, ahogy o akarja.
Milyen szulok vagytok? De komolyan.
Szegeny gyerekek.
máj. 31. 11:58
6/61 anonim válasza:
Tetovált vad gyerekeitek vannak? Nem olyan vaskalapos falusiak mint a szüleik? Én mondjuk örülnék ennek.
a lányunk miért mutatta be neki előbb?
Nektek alapból be se mutatnám.
máj. 31. 11:59
7/61 anonim válasza:
Mielőtt bármit írnék, szeretném leszögezni, hogy van tetoválásom. Így is leírhatom a véleményem, vagy ne fáradjak?
máj. 31. 12:00
8/61 anonim válasza:
Úristen, lehet, hogy a srácnak van tetoválása 😱 maga a fertő, amibe a lányotok keveredett 😰
Borzalmas a hozzáállásotok. A férjem nagymamája 97 éves. Hétvégén vette észre, hogy a férjem vádliján tetoválás van. Annyit kérdezett, fájt-e? Mondta a férjem, hogy ki lehetett bírni. A nagyi megcsodálta, mondta, hogy nagyon szépen tud rajzolni, aki csinálta, aztán ment az élet tovább.
máj. 31. 12:01
9/61 anonim válasza:
Nyilván a tetováltságra nevelni kell egy gyereket. Vagy csak tudja, hogy mindenbe belepofáztok és valószínűleg magához hasonlót fog választani, nem istenhívő szendeszűz kisfiút. Tudja, milyen véleménnyel vagytok róla és nem akarja, hogy a fiút is elkergessétek, ha ők jól megvannak.
máj. 31. 12:14
10/61 anonim válasza:
Tetkó, színes haj, devián öltözet az ma már semmi. Én is inkább attól tartok, hogy arab, cigány, román, török, stb. (Önmagában a származás nem jelent semmit, de ismerjük a hozzáállást.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!