Toxikus Edesanya hogyan kezeltetek?
Szembesíteni? :D Minek? Úgyis te vagy a hülye, ő tökéletes hát mit nem értesz ezen (sarcasm)?
Enyém is toxikus volt, verbális abúzus minden nap, vagy épp csenddel verés.
Amint elköltöztem megszakítottam vele minden kapcsolatot (és eljártam pszichológushoz). Tízéve azt sem tudom, mi van vele, de nem is érdekel.
A férjem szembesítette a szüleit a tetteikkel, és jót tett neki, mert a teljes tagadás, visszatámadás, áldozathibáztatás ráébresztette arra, hogy nem lesz változás. Úgy érezte,hogy meg kell próbálnia. Valahol mélyen tudta,hogy felesleges, de így egyértelművé vált számára, hogy ez egy megkövült helyzet, merev álláspont, amelyből a bántalmazó nem fog engedni, mert különben az ő egója sérülne.
Most minimalizált kapcsolat van, éppen annyi, amennyi neki komfortos, most jól is van.
Egyébként tényleg felesleges, nem fogja beismerni és nem lesz utána jó fej. Gondolt át,hogy az elengedéshez szükséged van-e erre. Csak ne Te vezess utána haza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!