Hogy kezeltétek a szüleiteket, ha elkezdtek meghülyülni
a facebooktól?
Figyelt kérdés
Apám egy művelt és értelmes ember volt, kb csak ezek voltak amiket tiszteltem is benne. Viszont mióta fb-t használ egyre jobban leépül és egyre jobban "hülyül" vagy mindig is ilyen volt, csak nem akarom beismerni.. Hamis infókat oszt meg, majd csodálkozik hogy a facebook tiltja és "de hát igazat mondtam, csak elakarnak hallgattatni" utolsó ilyen próbálkozása olyan volt, hogy megoszotott 1 fakenewst ahol elvileeeg azt nyilatkozta a vöröskereszt, hogy az oltottak vérét kukázzák, az ővék nem jó. Persze kamu, és még nekem kezdte irl magyarázni, hogy dehát tényleg nem vesznek vért oltottól (igen, nyilván apám odament és megérdeklődte.. neem inkább hisz a bivalybaxnádi sajtos Irénkének) és ez csak a legutolsó példa. Mindenhova oda kommenteli a magáét mert neki véleménye van. Az már csak grátisz az egészben, hogy előadja mekkora kormányellenes, közben 14 és 18ban is fidesz szavazó volt a virusig "Mé a Gyurcsány jobb vót?" példával. Aztán jött a "kamu virus, milyen érdekeees hogy az influenza is ennyi embert öl meg" és a többi.. Elviselhetetlen. Ha nekem már nem is mondja, mert látja, hogy csak nevetek rajta, akkor meg jó hangosan telefonba mondja valamelyik vele egy sikú ismerősének amit akaratlanul is hallok.
2021. jún. 6. 15:42
1/9 anonim válasza:
Sajnos rengeteg idősebb ember beleesik ebbe a problémába. Főleg a politika tudja meghülyíteni őket. Még én sem jöttem rá a megoldásra, az én anyum és élettársa is elhisznek minden fakenewst de smemi igazi hírt -.- ki érti ezt? Néha anyunak, ha mutatom, hogy ezt nézd, ez hivatalos, vagy h ezt nézd, ez igaz angolul van, de itt is ez van, itt ez van ott az - na ez szokott hatni rá, elgondolkodik pár órára. Kövi héten megint ugyanaz előről. Élettársa meg mint egy fal - ugyanazt hajtja minden gondolkodás , bizonyíték nélkül. El sem AKAR gondolkodni, hogy mi van, ha nem neki van igaza...Ijesztő és szomorú egyben.
2021. jún. 6. 15:47
2/9 anonim válasza:
Durva eset... Milyen diplomája van?
2021. jún. 6. 16:52
3/9 anonim válasza:
A gond ezekkel csak az, hogy 10 álhírnek mondott dologból 9 álhír és megbújik közötte egy valóság is, de az is álhírnek van titulálva.
2021. jún. 6. 17:22
4/9 anonim válasza:
Ráunnak elöbb utobb.
2021. jún. 6. 21:16
5/9 anonim válasza:
"előadja mekkora kormányellenes, közben 14 és 18ban is fidesz szavazó volt a virusig "Mé a Gyurcsány jobb vót?""
Szóval aki korábban Fidesz szavazó volt, az nem szavazhat az ellenzékre a következő választáson, mert megváltozott a véleménye azóta esetleg? Ha ezt te tényleg így gondolod, akkor örökre a Fidesz maradna hatalmon.
(Ezt most nem Fideszesként vagy ellenzékiként mondom, hanem csak simán választópolgárként, hogyha megváltozik a véleményünk, akkor lehet másik pártra szavazni a következő választáson.)
2021. jún. 6. 21:59
6/9 A kérdező kommentje:
#5 21:59
Nem azzal van a baj, ha valakinek változik a véleménye is, de mint édezted "előadja mekkora kormányellenes" tudod ez mit takar? De részletezem, pedig evidens. Ugyanúgy kommentel mindenhova hogy csicskafidesz taka, kövi választás bukó mentek böribe etc. Mint aki már 14ben is bőven kormányellenes volt, holott akkor még Istenítette őket.
2021. jún. 6. 23:30
7/9 kovpet válasza:
Sajnos az idősebbek hiszékenyebbek lesznek a koruk előrehaladtával. Egész iparág épült erre, illetve ennek kihasználására.
2021. jún. 7. 10:11
8/9 anonim válasza:
Én mindig olyan büszke voltam rájuk, hogy nem osztogatnak meg írogatnak sehova semmilyen hülyeséget aztán egyszercsak egyik napról a másikra tényleg meghülyültek. Anyám mindenkivel veszekszik és mindenféle álhíreket osztogat, apám meg hülyeségeket írogat. Én úgy próbálok "tenni" bármit is, hogy semmit sem
teszek, kvázi már új képet sem raktam ki 3 éve, hogy teljesen semlegesnek tűnjek mellettük, nehogy még összefüggésbe hozzanak velük a fb butaságok végett. Félreértés ne essék nem letagadom őket, csak nem akarom hogy azt higgyék, hogy bármiben is egyet értek velük és én is azért vagyok jelen bármilyen poszt alatt. Ezért nem kommentelek sehova, állatos képeken kívül nem dobok likeokat, ha valamit meg szeretnék venni privát üzenetet írok és egyebek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!