Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meddig normális egy szülő-gyer...

Meddig normális egy szülő-gyermek kapcsolatban ha a szülő beleszól a felnőtt gyereke életébe?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy ha az ember hibázik, butaságokat csinál amit ő is belát, vagy rossz párkapcsolatban van akkor mi a normális szülői reakció? Az enyémek szerint torzagyu vagyok, hülye, és ők akarják megmondani nekem hogy mi a jó mert ők jobban tudják stb

máj. 25. 21:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
44%
Ha belehugyozol az ágyba 24 éves munkanélküliként miután mindenhonnan kicsaptak, persze hogy nem bírják ki hogy ne kritizáljanak amikor a konyhában is kuplerájt hagytál.
máj. 26. 16:53
 22/25 anonim ***** válasza:
70%

Vicces, lepontozni a 17-est, amikor tök igazat ír.

A toxoplazmózis és a macska nem igazán összefüggő dolgok - előbb kapod el a mosatlan gyümölcstől - és nem, nem normális egy FELNŐTT életébe beleszólni.

máj. 27. 07:22
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Felnőttből rengeteg van. Diplomás családos egészséges dolgozótól az érettségis nőtlen depressziós munkanélküliig. Utóbbi torzagyúnak jó beleszólni az életébe, bár főleg nem olyannak aki ilyet nevelt és akitől az agyat örökölte, hanem valamilyen külsős szakembernek.
máj. 27. 10:50
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre azt mondanám hogy ne szóljon bele..de pl ha többedszer visszafogad valaki egy olyan párt aki b.nkó, sanyargatja az önbizalmát, vagy lehet meg is veri..akkor azt mondom szóljon bele a szülő( más kérdés hogy a rózsaszín ködtől úgysem fogadják meg a tanácsot). Vagy pl ne úgy alakítsa az életét hogy kiszolgáltatott legyen, akkor azért had mondhassa már el a véleményét..persze tudom az is olyan mint a s.gglyuk, mindenkinek van de senki nem kiváncsi a másikéra.

Egy ismerősöm jut erről eszembe, kijárt a csaj külföldre dolgozni, a csavónak hol volt munkája hol nem..a csaj anyjáék mondták hogy ha már ő szedi össze a pénzt a házra ne legyen közös. A csaj megsértődött. M3gvették a házat közösen, a csaj be is bútorozta, a pasinak szokás szerint pár alkalmi munkája volt és ennyi. Tette a szerencsétlent, külföldre ő nem akart menni. A csaj járt ki még szülei hiába magyaráztak hogy kihasználja meg nem stimmel a srac.. Még az eljegyzési gyürüjét is saját maga vette a csaj. Na de kiderült hogy a srác már 2 éve össze van melegedve valami csajjal. Abból a pénzből vitte vacsorázgatni amit a csaj megkeresett és hazaadott..hát jó tanulópénz volt. Persze ez ritka, én is csak ezt az egy történetet hallottam de akkor is..

máj. 29. 14:02
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésed kifejtésében írod "Gondolok itt arra, hogy ha az ember hibázik, butaságokat csinál amit ő is belát, vagy rossz párkapcsolatban van" .

Ha utólag látod be, hogy hibáztál, butaságoKAT! csinálsz, és rossz párkapcsolatban élsz, akkor nem árt figyelmeztetni a lehetséges következményekre. Ha ez többször is szükséges, az már baj... Ezt nem nevezném beleszólásnak. Ha valaki komoly hibát készül elkövetni, akkor pusztán jóindulatból is lehet figyelmeztetni, hátha észhez tér, és nem a saját kárán kell tanulnia. Van, aki azon sem tanul, és felháborodik, ha beleszólnak az életébe, törődnek vele, ahelyett, hogy lesz.rnák a kedves szülei.

máj. 29. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!