Mit csináljak anyámmal? Most már tényleg kezd nagyon kiidegelni.
Anya nagyon kontrollmániás, sosem hagy békén. Mindig az kell, hogy legyen, amit ő akar és akkor, amikor ő akarja. Azzal egyáltalán nincsen bajom, ha pl ki kell venni a részemet a házimunkából, sőt....szeretem csinálni szinte mindegyiket, csak had csináljam akkor és olyan sorrendben, meg úgy, ahogy én szeretném.
Azzal sincsen bajom, hogy nem engedne bulizni, dohányozni, meg alkoholt fogyasztani, hiszen alapból nem akarom csinálni egyiket sem....
Azzal van bajom, ami pl ma is történt, hogy neki nem mindegy, hogy én mikor eszem.
Ő azt hiszi, hogy én akkor leusek éhes, amikor ő azt akarja. Pl ma este sem voltam éhes, de kényszerített arra, hogy egyek.
Olyanokat mondott, hogy ha nem eszem meg azt a mennyiségű ételt, amit ő akar, hogy megegyek, akkor fizikai erőszakkal fenyeget, és lényegében szobafogságra ítél, nem enged el még apukámhoz sem.
Tudja, hogy ez az egyik legdurvább dolog, amivel zsarolni tud, mert nagyon szeretem apát és imádok vele lenni, nagyon hiányzik, ha sokáig nem láthatom....
Lényeg a lényeg, hogy már nem először kényszerít arra, hogy egyek, ( miközben még azt mondja, hogy kövér vagyok és fogyjak, pedig amúgy még sokan a normál kategóriában vagyok ilyen téren...) végig nézi, ahogyan le nyomom a torkomon az ételt, és nagyon jól tudja, hogy rosszul vagyok ettől, fizikailag is. Most is nagyon erős hányingerem van, még mindig. Hánytam is, de azt szerencsére nem hallotta....
Mit csináljak vele, hogy legalább ezt ne csinálja? Hogy legalább odáig jusson el, hogy nem okoz nekem lényegében fizikai fájdalmat csak azért, hogy az legyen, amit akar. Ha a többiben ugyanolyan kontrolláló maradna, az nem zavarna annyira, mert legalább fizikai bajom nem lenne belőle...
30 as
Tuti . Egy befogado nyilatkozat kell az apjatol. Europai union belul barhova barkihez koltozhet 17 ev utan. Csak befogadoi nyilatkozat kell.
Ettől függetlenül engem is feldühít, és nem őt kell most sajnálni, hanem segíteni ennek a lánynak, h érezze, h nincs rendben amit kap, és h kijuthasson belőle.
Csak arra akartam rávilágítani, hogy senki sem kínoz másokat örömében, aki igazán boldog és egészséges lelkileg, az nem tenné.
Kerdezo,anyad mit mond arra,ha azt mondod,h nem vagy ehes,kesobb eszel,ha megehezel. ?
Videken van ez a buta szokas,h felhizlaljak a gyerekeket.
Kerdezo,nem tudod azt mondani,h kimesz a kertbe megenni es a kutyaval eteted meg? Vagy elasod?
Vagy hogy kedobb megeszed? Vagy nincs a szomszedban kutya vagy barki akinek zacsoban odaadod es megeszi?
Wc-n nem tudod lehuzni? Mivel megetted ,elfogyott,elmesz wc-re es ott lehuzod. Amig lehuzod a wc-t,a zaj alatt tudod a zacsit elo enni es kionteni.
Mikor fekszik le anyad aludni? Utana levo idopontot mondj,h akkor eszed meg.
Legyen nalad kis zacsko es ha elfodul beleteszed osszekotod es zsebreteszed vagy egy odakeszitett taskaba szatyorba beteszed.
Ez amugy bantalmazas a szulo reszerol. Minel elobb menekulj koltozz el tole.
38-as, a kérdező anyja már ígyis bulimiásnak hiszi a gyerekét, szerinted mi lenne, hogyha a kérdező el kezdene hazudozni meg eltenni az ételt, dugdosni?
Anyuka (nem valós) "sejtése" bebizonyosodna, aztán a kérdező menne a pszichiátriára - 17 kiskorú, nem kell a beleegyezése.
"Most is nagyon erős hányingerem van, még mindig. Hánytam is, de azt szerencsére nem hallotta...."
Miért érzed úgy, hogy szerencsére?
Pont az lenne a helyes, ha szembesülne a döntése következményével - hogy hová vezet, ha az akaratod ellenére beléd erőlteti az ételt, amikor nem vagy éhes, és nem esik jól.
Én a helyedben valószínűleg a kedvenc szőnyegére vagy a nappaliban a kanapéra hánytam volna, vagy bárhová, ahol a legkevésbé örülne neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!